آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی با باقالی و نخود به سبک بیرونی / بازاری

طرز تهیه فلافل لبنانی با تصویر | طرز تهیه فلافل لبنانی اصل | طرز تهیه فلافل لبنانی اصل مثل بازاری و رستورانی

فلافل لبنانی یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب کشور لبنان است. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا به دستور تهیه فلافل لبنانی خوشمزه بپردازیم.

| طرز تهیه فلافل لبنانی با تصویر | طرز تهیه فلافل لبنانی اصل | طرز تهیه فلافل لبنانی اصل مثل بازاری و رستورانی | چطور فلافل لبنانی درست کنیم؟ | طرز تهیه فلافل لبنانی خوشمزه و بازاری با باقالی و نخود را در این مطلب مشاهده کنید.

مواد لازم تهیه فلافل لبنانی برای ۸ نفر

نخود ۲ پیمانه
لپه باقالی زرد ۱ پیمانه
سبزی معطر ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک، فلفل سیاه و تخم‌ گشنیز به مقدار کافی
زیره و زردچوبه به مقدار کافی
آب سرد ¼ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلافل لبنانی

مرحله اول
جهت درست کردن فلافل لبنانی خوشمزه قبل از هر کاری باید نخود را به همراه لپه باقالی بشویید، بعد داخل به یک کاسه حاوی آب اضافه کنید. حالا باید حبوبات به مدت ۲۴ ساعت درون آب مانده تا کاملا خیس بخورند.

پیشنهاد ما برای مطالعه بیشتر

مرحله دوم
در طول این 24 ساعت برای اینکه نفخ حبوبات بهتر گرفته شود، باید ۳ تا ۴ بار آب درون کاسه را عوض کنید. پس از گذشت این مدت حبوبات فوق راداخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج گردد، در نهایت در چرخ گوشت بریزید.

مرحله سوم
در مرحله سوم از تهیه فلافل لبنانی باید سبزی معطر (گشنیز، جعفری و کمی نعنا) را خوب بشویید، و آبکش کنید تا آب اضافی‌شان خارج گردد. سپس پوست سیر و پیاز را جدا کنید و شسته و به ۴ قسمت تقسیم نمایید.

مرحله چهارم
حبوبات چرخ شده به همراه سبزیجات معطر، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم‌ گشنیز، زیره و زردچوبه درون غذاساز بریزید و  سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و میکس کنید تا مواد خوب یکدست شوند.

مرحله پنجم
مایه فلافل را داخل کاسه بریزید و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا مواد خوب یکدست شوند. در ادامه باید روی کاسه را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال استراحت دهید.

مرحله ششم
مایه فلافل که یک ساعتی استراحت کرد، شما باید یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا اندازه ای که فلافل‌ها درون آن شناور بمانند روغن بریزید.

مرحله هفتم
روغن که خوب داغ شد، فلافل‌ها را با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید و یا شکل دهید و درون روغن داغ قرار دهید. باید اجازه دهید که دو طرف فلافل‌ها کامل سرخ و مغز پخت بشوند.

مرحله هشتم
در انتها فلافل‌ها را از قابلمه خارج کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها خارج شود. در نهایت فلافل‌ها را با نان باگت، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید و لذت ببرید.

4.9/5 - (9 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x