آشپزی

طرز تهیه خورش گلابی با مرغ؛ یک خورشت خوش عطر و لذیذ

خورش گلابی از انواع خورشت ساده اما لذیذ ایرانی است. در این نوشتار از مجله اکسیژن به دستور پخت خورش گلابی خوشمزه می‌پردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش گلابی برای ۴ نفر

گلابی ۸ عدد
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش گلابی

مرحله 1

برای اینکه یک خورش گلابی خوشمزه و خوش‌عطر داشته باشیم، باید گلابی‌ها را به صورت ۴ قاچ خرد کرده و تابه حاوی روغن را روی حرارت قرار دهید و گلابی‌ها را به تابه اضافه کنید تا خوب تفت بخورند.

مرحله 2

در همین حین که گلابی‌ها تفت می‌خورند، مقداری نمک و آبلیمو ترش و نصف زعفران دم کرده موجود در لیست را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید و زمانی که گلابی‌ها سرخ شدند، از تابه خارج کنید و کناری بگذارید.

مرحله 3

حالا تکه‌های گوشت مرغ را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کنید و مابقی زعفران دم کرده را نیز به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت مرغ کاملا سرخ شوند.

مرحله 4

زمانی که تکه‌ها گوشت خورشت کامل سرخ شدند از تاه خارج کنید و کناری بگذارید. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا پیاز فوق سبک و شفاف شود.

مرحله 5

در مرحله پنجم از طبخ خورش گلابی باید رب گوجه فرنگی به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب از بین برود. سپس ۱ فنجان آب اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید.

مرحله 6 / آخر

در مرحله آخر موقع آن فرارسیده که تکه‌های گوشت مرغ و گلابی را به تابه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا به خورد هم بروند. در نهایت حرارت را کم کنید تا خورش گلابی جا بیفتد و خوشمزه و خوشرنگ شود. در انتها خورش را داخل خورشت‌خوری بکید و با برنج سور کنید و لذت کافی و وافی را ببرید.

5/5 - (3 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x