با این شرایط مصرف ماهی برای لاغری ممکن است!

ماهی یکی از اجزاء رژیم غذایی است که توسط متخصصین این امر برای لاغری بسیار توصیه شده است اما در راستای تاثیرگذاری بیشتر آن جهت کاهش وزن باید به یک سری نکات بسیار مهم در مصرف ماهی توجه کرد.
آنچه در این مقاله میخوانید
لاغری با ماهی و غذاهای دریایی ممکن است، البته بجز این مواقع
/ ماهی و لاغری /؛ یک وعده غذایی بسیار مهم و خوشمزه است. اما دانستن این نکته که چقدر از آن را میل کنید و چگونه آن را بپزید، بسیار مهم است. می توان ماهی را به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کرد و به عنوان راهی جهت کاهش وزن و لاغر شدن بهره گرفت. اما رعایت نکات مهمی که در ادامه ذکر میکنیم لازم و ضروری است. در این بخش از مجله اکسیژن اشتباهات رایج در مصرف ماهی به عنوان راهکار لاغری را توضیح میدهیم.
به اندازه کافی نخوردن
تمام کسانی که به دنبال راهی سالم برای لاغر شدن هستند، میدانند که مصرف ماهی کمک کننده است. اما یا ماهی نمیخورند و یا کم میخورند و برای همین تاثیر خود را در لاغری نمیگذارد. در مجموع ماهی به خاطر پروتئینی که دارد؛ می تواند یک وعده غذایی سالم باشد و نباید خیلی از آن دوری کنید. مصرف منظم ماهی اثرات مثبتی روی کاهش وزن و تنظیم عملکرد تیروئید و کاهش خطر سندرم متابولیک دارد و پروتئین موجود در آن شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه میدارد که راهکار بسیار خوبی برای لاغر شدن است.
تفت دادن داخل کره
بله! تفت دادن ماهی در کره مسلما مزه ان را بهتر میکند. اما ما داریم در مورد لاغری صحبت میکنیم نه خوشمزگی غذا! با این کار میزان کالری آن افزایش پیدا میکند و پروسه کاهش وزن شما به وقفه میافتد؛ پس بهتر است که این اشتباه را نکنید.
سرخ کردن ماهی
سرخ کردن ماهی هم تفاوتی با تفت دادن آن در کره ندارد! مدر ست است که ماهی برشته شده و طعم بسیار عالی پیدا میکند اما اگر قصد دارید که وزنتان را کم کنید، باید ماهی را بخارپز کنید و یا آن را به صورت کبابی استفاده کنید، زیرا ماهی سرخ و برشته شده؛ روغن زیادی به خود میکشد و راه خوبی برای لاغری نیست.
نگرانی در مورد چربی ماهی
ماهی حاوی امگا 3 است و این نوع چربی با چربیهای دیگر متفاوت است. امگا 3 برای بدن بسیار خوب و پرفایده است. پس هیچ نگرانی بابت چربی ماهی نداشته باشید. زیرا چربی ماهی باعث افزایش وزن شما نمیشود.