آشپزی

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی و گوشت؛ بمب لذت

خورش بامیه با سبزی: شباهت قریبی به قورمه سبزی دارد. این غذای لذیذ یک رسپی دیگه هم دارد که بدون سبزی هست. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه خورش بامیه با سبزی بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه برای ۵ تا ۷ نفر

بامیه نیم کیلو گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
سبزی نعنا جعفری سرخ شده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
لیمو عمانی ۳ تا ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی

khoreshbamiyesabzi

در این نوشتار به آموزش مرحله به مرحله خورش بامیه با سبزی و گوشت پرداخته‌ایم.

مرحله اول

برای تهیه خورش بامیه قبل از هر کاری باید، پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه بردارید و کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا زمانی که سبک و شیشه‌ای شود.

مرحله دوم

بعد سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب گوشت خشک شود و گوشت هم تغییر رنگ دهد. سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دادن گوشت را ادامه دهید تا رنگ زردچوبه باز شود.

مرحله سوم

حالا باید فلفل قرمز و سیاه و کمی زنجبیل هم اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب طعم‌دار شود. در نهایت 2 کاسه آبگوشتی آب داغ یا ولرم را به گوشت‌ها اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید سبزی نعنا و جعفری خرد شده را هم داخل یک تابه حاوی روغن تفت دهید تا کامل سرخ شود. سپس به قابلمه خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش با شعله ملایم بپزد و گوشت‌ها خوب جا بیفتد.

مرحله پنجم

براحتی می‌توان مراحل فوق را با زودپز انجام داد و با این کار می‌توان مدت زمان پختن گوشت را به 1 ساعت کاهش داد. اما در نظر داشته باشید که گوشتی که در قابلمه پخته می‌شود مزه بهتری نسبت به گوشت داخل زودپز دارد. حالا بریم سراغ بامیه‌ها!

مرحله ششم

همیشه ته بامیه را جوری جدا کنید که بامیه زخمی نشود وگرنه خورشت لزج می‌شود. سپس بامیه‌ها را بشویید و آبکش کنید تا آب اضافی‌اش خارج گردد. در نهایت بامیه‌ها را داخل تابه حاوی روغن تفت دهید.

مرحله هفتم

تفت دادن بامیه را تا جایی ادامه دهید که تغییر رنگ پیدا کند و خوب سرخ شود (تفت دادن بامیه حدود 10 دقیقه زمان می‌برد).

مرحله هشتم

توجه کنید که هر چه بامیه‌ها بیشتر سرخ شود، خوشمزه‌تر می‌شود اما املاح معدنی و خواص ان کم می‌شود. حالا بامیه سرخ شده را به خورش اضافه کنید و کمی دیگر آب جوش اضافه کنید.

مرحله نهم

حالا زمان آن فرا رسیده که شعله قابلمه خورش را ملایم کنید و درب آن را بگذارید تا 1 ساعت دیگر هم بپزد و به غلظت دلخواه خود برسد. در نهایت لیمو عمانی و نمک خورش را هم اضافه کنید و پس از پخت لیمو و جا افتادن خورشت بامیه، شعله را خاموش کنید و به همراه برنج زعفرونی سرو کنید و لذت ببرید.

4.4/5 - (5 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x