آشپزی

طرز تهیه عدس پلو با خرما؛ 1 پلوی خوشمزه و سنتی

/ عدس پلو با خرما / یک مدل غذای سنتی ایرانی است که با رسپی‌های مختلفی تهیه می‌شود. در ادامه اکسیژن را همراه باشید تا به نحوه درست کردن عدس پلو با خرما بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه عدس پلو با خرما برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه
عدس پخته ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
کشمش نصف پیمانه
پودر زنجبیل و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران دم کرده و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک، روغن و خرما به مقدار دلخواه

طرز تهیه عدس پلو با خرما

adas polo khorma o2xygen.ir

در این نوشتار به آموزش مرحله به مرحله عدس پلو با خرما می‌پردازیم.

مرحله اول

برای پختن یک عدس پلو با خرمای خوشمزه قبل از هر کاری باید، عدس را با کمی آب بپزید و کنار بگذارید. سپس برنج را بشویید و داخل کاسه حاوی آب و نمک بریزید تا یک ساعتی برنج خیس بخورد.

مرحله دوم

سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و به میزان یک بند انگشت روی برنج را آب بریزید و کمی نمک و روغن هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا برنج‌ها بجوشد و بپزد. زمانی که آب برنج کشیده شد، عدسی که قبلا پخته‌اید را آبکش کنید و به قابلمه برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا پیاز را خوب بشویید و به شکل نگینی ریز خرد کنید. سپس یک تابه بردارید و کمی روغن بریزید و روی حرات قرار دهید تا داغ شود و سپس پیازهای نگینی شده را داخل ان بریزید تا تفت بخورند. تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز سبک و شفاف و طلایی شود.

مرحله چهارم

حالا سیر را خوب له کنید و یا رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس ادویه‌ها (ادویه پلویی و پودر سیر و زنجبیل و فلفل سیاه) را به تابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. زمانی که احساس کردید، گوشت خوب سرخ شده آنگاه باید پودر دارچین و کشمش پلویی را به تابه فوق اضافه کنید. (اصلا نیاز نیست زیاد کشمش سرخ شود و در حد چند تا همزدن، تفت بخورد کافیست.) کف یک قابلمه دیگر را کمی روغن ریخته و سیب زمینی ورقه شده را کف آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

حال کف قابلمه دیگری را روغن بریزید و سیب زمینی‌های ورقه شده را بچینید. سپس مخلوط برنج و عدس را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت از برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و بعد مواد گوشتی را روی آن بریزید و در نهایت بقیه برنج را روی مواد بریزید.

مرحله هفتم

حالا باید درب قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و قابلمه را روی شعله پخش‌کن بگذارید تا تقریبا به مدت 45 دقیقه دم بکشد. زمان که برنج خوب دم کشید به آن زعفران اضافه کنید.

مرحله هشتم

در مرحله آخر باید داخل تابه کمی روغن یا کره بریزید تا خوب داغ شود. سپس هسته خرما را بگیرید و داخل کره یا روغن تفت دهید. دیگه عدس پلو با خرمای شما حاضر است و می‌توانید داخل ظرف دلخواه خود بکشید و با خرمای تفت خورده تزئین کنید.

آموزش طرز تهیه عدس پلو با خرما و کشمش تقدیم حضور شما عزیزان شد، اگر درباره این آموزش آشپزی سوال یا مطلبی دارید در قسمت دیدگاه ها بیان کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x