آشپزی

طرز تهیه دمپخت شوید باقلای شمالی خوشمزه

دمپخت شوید باقلا یک غذای سنتی بسیار خوشمزه و معروف شمال ایران است که می‌توان متناسب با ذاقه خود با هر نوع خورش یا مرغ و ماهی سرو کرد. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا به نحوه تهیه دمپخت شوید باقلا بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه دمپخت شوید باقلا برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه
باقالی ۱ پیمانه
شوید ۱ پیمانه
نمک به مقدار لازم
روغن حیوانی به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا

dampokht shevid baghela دمپخت شوید باقلا

در این آموزش آشپزی به دستور پخت دمپخت شوید باقلا به روش شمالی پرداخته ایم.

پیشنهاد ما برای مطالعه بیشتر

مرحله اول

برای درست کردن یک دمپخت شوید باقلای شمالی خوشمزه باید قبل از هر کاری، برنج را با مقداری آب و نمک داخل یک کاسه مناسب بریزید و بگذارید تا یک ساعتی خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس باقالی‌ها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا 15 دقیقه داخل آب جوش بماند و سپس آبکشی کنید.

مرحله سوم

در این مرحله شوید را داخل تابه یا قابلمه حاوی روغن تفت دهید تا خامی شوید گرفته شود و تغییر رنگ دهد. مقداری زردچوبه به شوید بزنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ باز کند. حالا باقالی ها را به قابلمه شوید اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کمی سرخ شود.

مرحله چهارم

حال برنج را هم به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا مواد خوب با هم میکس شوند و یکدست شوند. سپس به اندازه‌ای آب اضافه کنید که روی سطح برنج را بگیرد. سپس زعفران دم‌کرده و ۱ قاشق چایخوری نمک نیز اضافه کنید.

مرحله پنجم

زمانی که آب داخل قابلمه کشیده شد، یک دم‌کنی روی درب قابلمه بگذارید و فرصت دهید تا بنرج به مدت 45 دقیقه دم بکشد. دمپخت شوید باقلای شمالی حاضر است. نوش جان…

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x