آشپزی

کاملترین طرز تهیه ذرت مکزیکی بازاری؛ مثل فست فودی ها درست کن

دستور تهیه ذرت مکزیکی بیرونی به همراه نکات

ذرت مکزیکی از انوع میان وعده است که بسیار محبوب و در جهان پرطرفدار است. ذرت مکزیکی در فصل پاییز و زمستان بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرد؛ زیرا به صورت گرم سرو می‌شود. در ادامه کامل‌ترین آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی به روش خیابانی را به رشته‌ی نگارش درآورده‌ایم. امید است که مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیرید. درادامه اکسیژن را همراهی کنید.

مواد لازم جهت تهیه ذرت مکزیکی برای ۴ نفر

ذرت ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی

مرحله 1
برای تهیه ذرت مکزیکی خیابانی باید قارچ‌ها رو به شکل خلالی خرد کنید. آنها را داخل قابلمه بریزید و مقداری آب هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارتبگذارید تا قارچ‌ها کاملا پخته شوند.

پیشنهاد ما برای مطالعه بیشتر

مرحله 2
حالا برای سرعت بیشتر کنسرو ذرت و بردارید و ذرت‌ها را از کنسرو خارج کنید و سپس آبکش کنید و بشویید. بعد کمی کره بردارید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود (اگر کره دم دست نبود از روغن مایع یا روغن زیتون هم می‌توان استفاده کرد).

مرحله 3
زمانی که کره ذوب شد، ذرت ها را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید، پس از چند دقیقه تفت دادن، قارچ‌های پخته شده را هم اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب قارچ‌ها نیز کشیده شود و سرخ شوند.

مرحله 4
هنگامی که مخلوط قارچ و ذرت خوب تفت خوردن، باید حرارت را ملایم‌تر کنید و سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید. و در ادامه نیز پودر آویشن را به همراه آبلیمو، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه کنید.

مرحله 5 / آخر
در مرحله آخر تهیه ذرت مکزیکی باید پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه کنید و مجدد مواد را خوب مخلوط کنید تا پنیر پیتزا به تمام مواد ترکیب شده برسد. سپس قابلمه را از روی حرارت بر دارید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر به واسطه حرارت داخل قابلمه آب شود.

تبریک! ذرت مکزیکی اورجینال خیابونی شما حاضر است. آن را در ظرف دلخواه خود بکشید و با دوستان و خانواده میل کنید.


نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی رژیمی

  1. جهت تهیه ذرت مکزیکی رژیمی باید به جای روغن مایع یا کره از روغن زیتون استفاده کنید؛ زیرا دارای کالری کمتری است.
  2. سس مایونز و پنیر پیتزا را هم باید حذف کنید و یا اینکه از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

کالباس در ذرت مکزیکی

جهت خوشمزه‌تر شدن ذرت مکزیکی باید حتما کالباس اضافه کنید. برای این منظور کافیست کالباس به صورت ریز خرد کنید و سپس کمی تفت دهید و طبق مراحل بالا پس از اضافه کردن قارچ، کالباس تفت داده شده به قابلمه اضافه کنید.

ذرت مکزیکی با ذرت خام

اگر دقت کرده باشد در مرحله 2 گفتیم از کنسرو ذرت استفاده کنید. اما اگر ذرت‌های شما خام هستند، باید قبل از شروع آنها را به همراه 2 لیوان آب و 1 قاشق کوچک نمک داخل یک قابلمه بریزید و وری حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت باشد تا درت‌ها آبپز شوند و سپس آنها را آبکشی کنید و بروید به سراغ مراحل بعد تهیه ذرت مکزیکی!. باقیمانده ذرت‌های پخته شده را هم داخل فریزر نگهداری کنید.

ادویه های مخصوص ذرت مکزیکی

چنانچه خیلی راغب هستید تا ذرت مکزیکی شما لنگه‌ی ذرت مکزیکی بازاری شود، باید از ادویه‌هایی همچون پودر پیاز و آویشن استفاده کنید. اما یکی دیگر از ادویه‌ها که عطر خوبی به ذرت مکزیکی می‌دهد، فلفل سیاه هست که حتما استفاده کنید.

به همین راحتی به همین خوشمزگی ذرت مکزیکی با قارچ و پنیرپیتزا و کاباس شما حاضر، امیدواریم که از این آموزش آشپزی هم رضایت کامل را داشته باشید، چنانچه تجربه و نکته‌ای و یا سوالی دارید در بخش دیدگاه ها با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x