آشپزی

طرز تهیه سوپ زعفران؛ بسیار خوشمزه و ساده به سبک رستورانی

سوپ زعفران: یکی از انواع سوپ است که بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است. این غذای خوشمزه با رسپی‌های متنوعی طبخ می‌شود، در ادامه مجله اکسیژن را همراه و همنفس باشید تا به آموزش مرحله به مرحله نحوه تهیه سوپ زعفران بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه سوپ زعفران برای ۴ نفر

کره ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جو پرک ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد
زعفران دم کرده ½ فنجان
شیر ۱ پیمانه
استاک مرغ ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ زعفران

مرحله 1
ابتدا هویج را خوب بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس پیاز را هم خوب بشویید و پوست بگیرید و آن را هم به شکل نگینی ریز خرد کنید.

مرحله 2
یک قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید و کره را درونش بریزید و بلافاصله پیاز را هم درون قابلمه اضافه کنید. شروع به تفت دادن پیاز کنید تا سبک و شفاف شود.

مرحله 3
حالا هویج را هم به قابلمه اضافه کنید و هویج را کمی تفت دهید، در ادامه جو پرک را شسته و درون قابلمه بریزید و تفت دادن را ادامه دهید. در ادامه استاک مرغ را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و سپس زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

مرحله 4
در مرحله چهارم تهیه سوپ زعفران، محتویات قابلمه را مخلوط کنید و سپس درب قابلمه را ببنیدید و بگذارید تا سوپ شما به مدت ۲ تا ۳ ساعت جوش بخورد تا جابیفتند و غلیظ شود. پس از گذشت این زمان نمک و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 5
حالا شیر را آرام آرام به سوپ زعفران اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا شیر با دیگر مواد ترکیب شود. مجدد درب قابلمه را ببنیدید تا سوپ جوش بخورد و به غلظت مناسبی برسد.

مرحله 6 / آخر
هنگامی که احساس کردید دیگر سوپ کاملا جا افتاد است متناسب با سلیقه خود مقداری قارچ تفت داده شده به سوپ زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید و درون ظرف دلخواه خود بکشید و میل کنید و لذت ببرید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x