آشپزی
طرز تهیه ساندویچ اسفناج با نان تست؛ یک شام سبک و اقتصادی

ساندویچ اسفناج: از انوع ساندویچ است که یک غذای سالم و بینالمللی به شمار میرود. این نوع ساندویچ را با رسپیها و مواد متنوعی میتوان تهیه کرد. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه ساندویچ اسفناج که یک میان وعده یا شام سبک اقتصادی و 3 سوته هست، بپردازیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ اسفناج برای ۴ نفر
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
پیاز | ۲ عدد |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | ۴ ورق |
نان تست | ۸ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و کره | به مقدار کافی |
طرز تهیه ساندویچ اسفناج

در ادامه طرز تهیه ساندویج اسفناج با نان تست را به صورت مرحله به مرحله آموزش میدهیم.
زمان کل: PT1H
مرحله اول
جهت تهیه ساندویچ اسفناج، قبل از هر کاری باید پیاز را به نگینی ریز خرد کنید. سپس تایه را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل آن بیاندازید و زمان دهید تا کره ذوب گردد. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیازها سبک و شفاف شوند.
مرحله دوم
حالا مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و مجدد تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویهها خارج شود و از خامی دربیایند. حالا سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر هم خارج شود.
مرحله سوم
حالا اسفناج را خوب بشویید و به تابه اضافه کنید و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا آب اسفناج کشیده شود و اسفناج خوب سرخ شود.
مرحله چهارم
زمانی که اسفناج به خوبی سرخ شد، خامه را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کنید و مواد را ترکیب کنید. مواد را کمی تفت دهید تا خامه و پنیر پارمزان به طور کامل به خورد اسفناج بروند.
مرحله پنجم
دراین مرحله مقداری از مواد را بر دارید یک لایه روی یک نان تست قرار دهید و سپس یک ورق پنیر گودا روی مواد قرار دهید. سپس یک نان تست دیگر روی مواد قرار دهید. سپس تابه مناسبی روی حرارت قرار دهید و کره داخلش بریزید تا ذوب شود و در نهایت اجازه دهید تا دو طرف نان تست کرانچی شود و پنیر ورقهای هم ذوب گردد.
مرحله ششم
تبریک! ساندویج اسفناج با نان تست شما حاضر است با سس دلخواه خود میل کنید.