آشپزی

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج؛ غذای فوری و خوشمزه ایرانی

کتلت مرغ و هویج: یکی از انواع کتلت است. این غذا در عین حال که ساده است، اما خوشمزه و لذیذ است. این غذای ایرانی با مواد متنوعی طبخ می‌گردد. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید تا به آموزش مرحله به مرحله درست کردن کتلت مرغ و هویچ بپردازیم.

تهیه کتلت مرغ و هویچ برای ۴ نفر

مواد لازم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
کره یا روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
برگ جعفری ۲ قاشق غذاخوری
جو پرک ۵ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

مرحله 1
ابتدا فیله مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و بعد داخل یک کاسه بریزید و در ادامه جعفری را بشویید و آبکش کنید تا اآب اضافی‌شان خارج گردد.

مرحله 2
حالا هویج را بشویید و پوست بکنید و با قسمت درشت رنده، رنده نمایید. سپس جعفری را به صورت ریز خرد کنید و به فیله مرغ اضافه کنید.

مرحله 3
در مرحله سوم از تهیه کتلت مرغ و هویچ باید؛ جو پرک را داخل خرد کن بریزید و آسیاب نمایید تا خوب پودر گردد. سپس پیاز بشویید و پوست بگیرید و به شکل نگینی ریز خرد کنید.

مرحله 4
حالا تابه حاوی روغن را روی حرارت بگذارید و پیازها را تفت دهید تا سبک و شفاف شوند. سپس هویج رنده شده را هم به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا هویج نرم شود.

مرحله 5
مخلوط پیاز و هویج را به سینه مرغ اضافه کنید و سپس نمک و فلفل سیاه هم به مواد کتلت بزنید. در ادامه تخم‌مرغ را هم به مواد کتلت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کتلت یکدست شوند.

مرحله 6
حال پودر سوخاری را هم به مواد کتلت اضافه کنید و مجدد ورز دهید تا مواد یکدست شوند. سپس یک تابه حاوی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

مرحله 7
حالا کمی از مواد کتلت را بردارید و به شکل دلخواه در بیاورید و داخل پودر جو پرک بغلتانید تا کل سطوح کتلت پرا پوشش دهد. در نهایت کتلت مرغ و هویج را داخل تابه قرار دهید تا کامل سرخ گردد.

مرحله 8
هنگامب که یک طرف کتلت کامل سرخ شد، بگردانید تا سمت دیگر کتلت هم کامل سرخ شود و یکدست شود. به همین ترتیب همین کار را با تمام مایه کتلت انجام دهید تا تمام شود. در نهایت کتلت‌ها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان خارج گردد.

مرحله 9 / آخر
تبریک! کتلت مرغ و هویج شمما حاضر است. آنها را داخل ظرف مورد نظر خود بکشید و از گوجه گیلاسی، جعفری و فلفل سبز برای دور چین کتلت‌ها استفاده کنید و به همراه نان تازه و سس دلخواه سرو کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x