طرز تهیه کاچی نبات و زنجبیل سنتی با بهترین روش

/ کاچی نبات و زنجبیل / از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت دارد و خوشمزه است. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا به نحوه تهیه کاچی نبات و زنجبیل بپردازیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم کاچی نبات و زنجفیل
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۶۰ گرم |
آب جوش | ۳ لیوان |
پودر زنجفیل | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
گلاب | ۱ قاشق سوپخوری |
نبات شاخه ای زعفرانی | ۳ عدد |
خلال بادام | به مقدار کافی |
طرز تهیه کاچی نبات و زنجبیل
مرحله 1
برای درست کردن یک کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه باید قبل از هر کاری نبات شاخهای را با آب جوش داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بخورد و نبات درون آب حل گردد.
مرحله 2
حالا بگذارید تا آب نبات به مدت 20 دقیقه جوش بخورد. سپس زعفران و گلاب را به آب نبات اضافه کنید و هم بزنید و حرارت و خاموش کنید.
مرحله 3
در مرحله سوم باید کره را داخل یک تابه قرار دهید و شعله را روشن کنید تا کره دوب شود. سپس آرد و به تابه حاوی کره اضافه کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
مرحله 4
حال زردچوبه و به تابه اضافه کنید مجدد تفت دهید تا خامی زردچوبه هم گرفته شود و کمی بعد شهد را طی ۲ مرحله به ترکیب کره و آرد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا از گلوله گلوله شدن آرد جلوگیری شود.
مرحله 5
در این مرحله دیگه باید پودر زنجفیل را به همراه خلال بادام به کاچی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد خوب یکدست شوند در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی تابه قرار می دهیم.
مرحله 6 / آخر
در انتها درب تابه را با دمکنی بپوشانید و روی تابه بگذارید تا کاچی به مدت 15 دقیقه دم بکشد. در نهایت پس از گذشت این مدت و دم کشیدن کاچی، آن را داخل ظرف دلخواه خود بکشید و سرو کنید.
طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل چگونه است؟
در این آموزش آشپزی به نحوه درست کردن کاچی با نبات و زنجبیل پرداخته ایم که میتوانید مشاهده نمایید.
کاچی چیست؟
کاچی از دسرهای ایرانی است و یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است. کاچی در تقویت جسم و روح تاثیر خوبی دارد و این معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند.
اولین بار بود این دستور العمل کاچی و میبینم جالبه