آشپزی

طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی خوشمزه به سبک رستورانی

آموزش گراتن سوسیس سیب زمینی

گراتن سوسیس: یک غذای جدید و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. در ادامه آموزش مرحله به مرحله نحوه درست کردن گراتن سوسیس را مطالعه نمایید. با اکسیژن هم‌نفس شوید.

مواد لازم جهت تهیه گراتن سوسیس برای ۴ نفر

سیب زمینی متوسط ۵ عدد
سوسیس کوکتل ۵ عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
شیر ۲ لیوان
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی
طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی
طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی

مرحله 1
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و خوب بشویید و به شکل ورقه‌ای برش بزنید. سپس کاور سوسیس را جدا کنید و ان را هم به صورت ورقه‌ای برش بزنید.

مرحله 2
حال یک تابه حاوی روغن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس ورقه‌های سیب‌زمینی را داخل تابه بریزید تا کامل سرخ شوند.

مرحله 3
سیب‌زمین‌ها که سرخ شدند از تابه خارج کنید و سوسیس‌ها را بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند، اما خشک نشوند. در ادامه قارچ را هم بشویید و ورقه‌ای خرد کنید.

مرحله 4
حالا قارچ‌ها را هم داخل تابه سوسیس بریزید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب قارچ خشک شود. در ادامه فلفل دلمه‌ای را شسته و دانه‌های آن را خارج کنید و به شکل نواری برش بزنید.

مرحله 5
در مرحله پنجم تهیه گراتن سوسیس، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر کامل گرم شود.

مرحله 6 (سس بشامل)
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید و کره به آن اضافه کنید تا کامل ذوب شد. کره که ذوب شد، آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود. حالا کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا به غلظت مناسبی برسد.

مرحله 7
حالا یک ظرف مقاوم در برابر حرارت را انتخاب کنید و درون آن را با روغن مایع چرب کنید. یک لایه سیب زمینی سرخ شده (مرحله 2) را کف ظرف بچینید و سپس سوسیس سرخ شده را روی سیب زمینی‌ها قرار دهید و پودر آویشن و فلفل سیاه هم به صورت پخش روی مواد بپاشید.

مرحله 8
در این مرحله مجدد یک لایه سیب زمینی بچینید و به ترتیب قارچ، سوسیس و فلفل دلمه‌ای بریزید روی موادرا سس بشامل به صورت پخش بریزید. در انتها روی گراتن را با پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف فوق را در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله 9
گراتن سوسیس باید به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود. پس از گذشت این مدت زمان باید گریل را روشن کنید تا گراتن به مدت ۵ دقیقه گریل شود و پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ گردد.

مرحله 10 / آخر
پس از گریل شدن، گراتن سوسیس را از فر خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و درون ظرف بکشید و با سس دلخواه خود میل کنید و لذت ببرید.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x