آشپزی
طرز تهیه بورک پفکی ساده به سبک ترکیه ای

بورک پفکی: یک میان وعده مهم و معروف کشور ترکیه است. این پیش غذای خوشمزه ترکیهای با طعمهای مختلفی درست میشود. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا آموزش بورک ترکی پفکی و براتون آموزش دهیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم بورک ساده
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان |
تخم خرفه | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه بورک پفکی

در ادامه آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بورک ساده ترکی را آماده کردهایم. در بورک ترکی فوق خمیر نقش بسیار مهمی دارد.
زمان کل: PT1H
مرحله اول
برای اینکه یک بورک خوشمزه درست کنیم قبل از هر کاری باید تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی (دور تند) هم بزنید تا بافت تخم مرغ یکدست شود. سپس ماست، نمک و تخم خرفه را هم به تخم مرغ اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکدست شود.
مرحله دوم
حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و ۳ مرتبه الک کنید. سپس آرد الک شده را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را چونه بگیرید و روی سطح کار قرار دهید.
مرحله سوم
حال روی سطح خمیر را مقداری آرد بپاشید و با وردنه به قطر یک سانتی متر بازش کنید. سپس خمیر را با کاتر مثلثی قالب بزنید.
مرحله چهارم
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازهای که بورکها در روغن شناور باشند، روغن بریزید و فرصت دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا خمیر های برش خورده را داخل تابه قرار دهید و خوب سرخ کنید تا بورک ها پفکی شوند.
مرحله پنجم
در انتها زملنی که بورکها خوب پفکی و طلایی شدند، از تایه خارج کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله ششم
تبریک! بورک پفکی خوشمزه شما حاضر است. بورک ها را با سس دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.