آشپزی

طرز تهیه بورک پفکی ساده به سبک ترکیه ای

بورک پفکی: یک میان وعده مهم و معروف کشور ترکیه است. این پیش غذای خوشمزه ترکیه‌ای با طعم‌های مختلفی درست می‌شود. در ادامه اکسیژن را همراهی کنید تا آموزش بورک ترکی پفکی و براتون آموزش دهیم.

مواد لازم بورک ساده

تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
تخم خرفه ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه بورک پفکی

بورک پفکی

در ادامه آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بورک ساده ترکی را آماده کرده‌ایم. در بورک ترکی فوق خمیر نقش بسیار مهمی دارد.

زمان کل: PT1H

مرحله اول

برای اینکه یک بورک خوشمزه درست کنیم قبل از هر کاری باید تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و با هم‌زن برقی (دور تند) هم بزنید تا بافت تخم مرغ یکدست شود. سپس ماست، نمک و تخم خرفه را هم به تخم مرغ اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد یکدست شود.

مرحله دوم

حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و ۳ مرتبه الک کنید. سپس آرد الک شده را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را چونه بگیرید و روی سطح کار قرار دهید.

مرحله سوم

حال روی سطح خمیر را مقداری آرد بپاشید و با وردنه به قطر یک سانتی متر بازش کنید. سپس خمیر را با کاتر مثلثی قالب بزنید.

مرحله چهارم

یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازه‌ای که بورک‌ها در روغن شناور باشند، روغن بریزید و فرصت دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا خمیر های برش خورده را داخل تابه قرار دهید و خوب سرخ کنید تا بورک ها پفکی شوند.

مرحله پنجم

در انتها زملنی که بورک‌ها خوب پفکی و طلایی شدند، از تایه خارج کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله ششم

تبریک! بورک پفکی خوشمزه شما حاضر است. بورک ها را با سس دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
4.7/5 - (3 امتیاز)

منبع
عکس
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x