آشپزی
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به سبک ترکیه ای

“بورک مرغ و قارچ” یک غذای بین المللی خوشمزه است که خواستگاه اصلی آن به کشور ترکیه برمیگردد. در ادامه اکسیژن را دنبال کنید تا به نحوه درست کردن بورک مرغ و قارچ ترکی بپرداریم.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم جهت تهیه بورک مرغ و قارچ برای ۴ نفر
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
خمیر یوفکا | ۱۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ

در ادامه آموزش مرحله به مرحله تهیه بورک مرغ و قارچ ترکیهای را مشاهده بفرمایید.
زمان کل: PT1H
مرحله اول
جهت تهیه یک بورک مرغ ترکی خوشمزه قبل از هر کاری باید، سینه مرغ را با ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و سپس پیاز را چهار قاچ کنید و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همان قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مرغ کامل پخته شود.
مرحله دوم
زمانی که گوشت مرغ کامل پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوشت مرغ پخته شده را خارج کنید و ریش ریش کنید.
مرحله سوم
در این مرحله باید قارچها به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید و با کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا آب قارچها گرفته شود و کامل سرخ شوند. در ادامه گوشت مرغ ریش ریش شده مرحله قبل را به همان تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
مرحله چهارم
حال مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا خامی ادویهها گرفته شود و مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا مخلوط مرغ و قارچ خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید یک خمیر یوفکا روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط قارچ و مرغ را به همراه کمی پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا قرار دهید. در ادامه خمیر یوفکا را به صورت لولهای بپیچانید و برای اینکه لبههای خمیر یوفکا باز نشود، کمی آنرا با آب خیس کنید.
مرحله ششم
به همین روال تمام مواد بورک را لای خمیر بپیچید و کناری بگذارید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و به اندازهای که بورکها روی سطح روغن شناور شوند، روغن بریزید و بورکهای پیچیده شده را داخل روغن داغ قرار دهید.
مرحله هفتم
صبر کنید تا یک سمت بورکها کامل سرخ شوند و سپس برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز سرخ شوند. در نهایت روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و با سس دلخواهتان سرو کنید.
عالی و خوشمزس من قبلاً درست کردم به شدت عالیه مثل پراشکی ها خودمونه