آشپزی

طرز تهیه یتیمچه کدو سبز؛ یک غذای خوشمزه و قدیمی ایرانی

یتیمچه کدو سبز یکی دیگر از غذاهایی است که با کدو سبز طبخ می شود و در زمره غذاهای قدیمی ایرانی است. این غذا به واسطه کالری پایینی که دارد برای رژیم ها لاغری توصیه می شود. در ادامه مجله آشپزی را همراهی کنید تا به نحوه تهیه یتیمچه با کدو بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه یتیمچه کدو برای ۴ نفر

کدو سبز ۱ کیلو گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
زردچوبه و نمک هر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز و پودر شنبلیله هر کدام ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه یتیمچه کدو سبز
طرز تهیه یتیمچه کدو سبز

طرز تهیه یتیمچه کدو

مرحله 1
جهت تهیه یتیمچه کدوسبز در ابتدای امر باید کدوهای سبز را به خوبی بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه گوجه فرنگی را شسته و پوست آن را به طور کامل جدا کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله 2
حال پیاز را هم پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و در تابه حاوی روغن پیازها را تفت دهید تا سبک و شفاف شوند. سپس زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر شنبلیله را درون تابه بریزید و تفت دادن را ادامه دهید تا خامی ادویه نیز گرفته شود و عطر و طعم خود را آزاد کنند.

مرحله 3
در مرحله سوم باید سیر را پوست گرفته و بشویید و نگینی ریز خرد کنید و در همان تابه بریزید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر هم درون تابه آزاد گردد و خوشمزه شود.

مرحله 4
حالا نوبتی هم که باشه، دیگه نوبت کدوهای خرده شده هست که باید درون تابه بریزید تا خوب سرخ شوند. وقتی داخل تابه ریختید خوب هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شوند، سپس درب تابه را قرار دهید تا کدوها خوب سرخ شوند. البته توجه داشته باشید هر ۲ دقیقه یک بار درب تابه را بر دارید و کدو ها را مخلوط کنید تا ته نگیرد.

مرحله 5
حالا هنگامی که کدوها خوب پخته شدند، گوجه فرنگی خرد شهد را هم به مخلوط کدو سبز اضافه کنید و هم بزنید و فرصت دهید تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود.

مرحله 6 / آخر
هنگامی که آب گوجه فرنگی ها تبخیر شدند دیگه حرارت و خاموش کنید. یتیمچه کدو سبز شما آماده سرو است درون ظرف دلخواه خود بکشید و با لیمو ترش و جعفری تزئین کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x