
واویشکای دل و جگر یک غذای سنتی و پرطرفدار گیلانی است. در ادامه بخش آشپزی مجله اکسیژن را همراهی کنید تا به نحوه درست کردن واویشکا دل و جگر بپردازیم.
مواد لازم جهت تهیه واویشکا جگر برای ۴ نفر
جگر گوسفندی | ½ جگر |
پیاز | ۱ عدد |
جگر سفید گوسفند | ½ جگر سفید |
دل گوسفند | ½ دل |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه واویشکا دل و جگر
مرحله 1
جگر گوسفند، جگر سفید و دل و خوب بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها خارج گردد.
مرحله 2
حالا جگر گوسفند، جگر سفید و همینطور دل را روی تخته گوشت بگذارید و به صورت نگینی درشت خرد کنید.
مرحله 3
در ادامه پوست و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و سپس در تابه حاوی روغن تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
مرحله 4
کمی زردچوبه به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و تقفت دادن و ادامه دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود. سپس دل، جگر و جگر سفید را داخل تابه بریزید و تفت دادن را ادامه دهید تا جگر و دل تغییر رنگ دهند.
مرحله 5
حالا باید رب گوجه فرنگی و به تابه حاوی دل و جگر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا خامی رب هم گرفته شود و به غذا رنگ و رو بده.
مرحله 6
در این مرحله باید گوجه فرنگی و خوب بشویید و به اندازهای که دوست دارید برش بزنید و به تایه اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به واویشکا اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 7
حالا داخل تابه واویشکا 1 الی 2 لیوان آب بریزید و حرارت و زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد حرارت و کم کنید تا دل و جگر خوب بپزد.
مرحله 8 / آخر
هنگامی که آب واویشکای دل و جگر خوب بخار شد، شعله و خاموش کنید و داخل ظرف بکشید و با نان یا برنج میل کنید. نوشجانتان عزیزان