
طرز تهیه و کنسرو کردن قارچ چگونه است؟ در این مقاله از بخش خانهداری مجله اکسیژن قصد داریم به دو روش طلایی جهت تهیه کنسرو قارچ بپردازیم تا قارچ را به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
- طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی و نکاتی مهم برای تهیه این کنسرو خوشمزه
- طرز تهیه کنسرو قارچ با 2 روش جدید
- مواد لازم جهت تهیه کنسرو قارچ
- طرز تهیه کنسور قارچ (روش اول)
- نکاتی برای خوشمزه شدن کنسرو قارچ
- روش دوم جهت تهیه کنسرو قارچ
- طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی به روشی ساده
- نکات مهم در تهیه کنسرو قارچ
- آیا قارچ در حالت کنسروی فاسد میشود؟
- چه لزومی دارد قارچ را کنسرو کنیم؟
طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی و نکاتی مهم برای تهیه این کنسرو خوشمزه
در این صفحه دستور تهیه کنسرو قارچ را با هم می آموزیم و یاد می گیریم که چگونه قارچ را به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
مشکل بسیاری از افراد این است که عمر قارچ بسیار کوتاه ایت و زود سیاه و سپس فاسد می شود. اما در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که قارچ را به مدت طولانی نگهدارید بدون اینکه از خواص قارچ کاسته شود. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید.

طرز تهیه کنسرو قارچ با 2 روش جدید
قارچ یک ماده غذایی بسیار مفید و پر از خواص ایت که کالری پایینی دارد و سرشار از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده ایت. این خوراکی باارزش در بسیاری از غذاها و فست فودها نقش مهمی دارد. مثلا انوع ساندویچ و انواع پیتزا.
در ادامه به توضیح روش تهیه کنسرو قارچ می پردازیم امیدواریم که مورد رضایت شما واقع شود و در بخش دیدگاه ها نظرات خود را اعلام کنید.
مواد لازم جهت تهیه کنسرو قارچ
- قارچ ۱ بسته
- آب ۶ لیوان
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق غداخوری
طرز تهیه کنسور قارچ (روش اول)
جهت تهیه کنسرو قارچ، قبل از هرکاری باید قارچها را تمیز بشویید و آبکشی کنید و به صوت ورقه ای اسلایس نمایید. سپس قابلمه را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و پس از جوش آمدن، مقداری نمک و آبلیمو درون قابلمه بریزید. حالا قارچها را به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا بپزد. پس از پخته شدن آبکش کنید و بگذارید تا سرد شوند. در نهایت قارچ ها را درون شیشه بریید و در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای خوشمزه شدن کنسرو قارچ
- لازم به ذکر است که کنسرو قارچ را می توان به مدت ۶ ماه در یخچال نگهداری کرد. حتما در موقع استفاده از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
- بیشتر از 15 دقیقه نجوشد که قارچ سفت و لاستیکی می شود.
روش دوم جهت تهیه کنسرو قارچ
قارچ یک خوراکی مفید است و منبع عظیمی از پروتئینها و اسید آمینههای ضروری را داراست. با تهیه کنسرو قارچ ان خوراکی با ارزش را همیشه در کنار خود نگهدارید و در انواع غذاها استفاده کنید.
طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی به روشی ساده
قارچ یک ماده پرکابرد در آشپزی به حساب میآید. این خوراکی در تهیه انواع غذا با قارچ، پیتزا، ساندویچ مرغ و قارچ و … مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم :
- قارچ تازه نیم کیلوگرم
- آب 6 لیوان
- زردچوبه (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
اول از همه قارچها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید. (چنانچه قارچها ریز هستند، نیازی به خرد کردن نیست.) مقداری آب درون یک قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. حالا نمک، آبلمیو و زردچوبه را در آب بریزید و پس از گذشت 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید و فرصت دهید تا از حرارت بیفتد.
حال قارچ های خرد شده و ریز را درون شیشه های سالم و تمیز بریزید و محلولی که آماده کرده اید را روی قارچ ها بریزید. درب شیشهها را محکم ببندید و در قابلمهای که حاوی مقداری آب است قرار دهید. (آب باید تا نصف ارتفاع شیشهها باشد.) حالا باید قابلمه حاوی آب و شیشهها را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آب درون قابلمه بجوشد. پس از گذشت زمان فوق شیشه ها را ار آب خارج کنید و بگذارید کنار تا سرد شوند. در نهایت دز یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم در تهیه کنسرو قارچ
- توجه داشته باشید که زمان طلایی برای تهیه کنسرو قارچ 10 دقیقه است اگر بیشتر از این زمان بجوشد قارچ سفت و لاستیکی می شود.
- استفاده از زردچوبه، در روش دوم تهیه کنسرو قارچ اختیاری است و صرفا برای خوشرنگ شدن ظاهر کنسرو است؛ بر حسب ذائقه و سلیقه خود میتوانید آن را حذف کنید.
آیا قارچ در حالت کنسروی فاسد میشود؟
اگر از قارچ تازه و فریز نشده استفاده کنید، به مدت 6 ماه با خیال راحت میتوانید از این کنسرو استفاده کنید؛ بدون اینکه نگران فاسد شدن قارچها باشید.
چه لزومی دارد قارچ را کنسرو کنیم؟
به یاد داشته باشید که تهیه کنسرو خوشمزه قارچ، علاوه بر آنکه باعث حفظ خواص و ارزش غذایی قارچ میشود، موجب سفید شدن و حتی ظاهر بهتر قارچ هم نیز خواهد شد و به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید.
مطلب خوبی بود ممنون