طرز تهیه پیتزا سیخی؛ پیتزای فوری و خوشمزه

پیتزا فوری را باید یک غذای ابداعی نوین در عصر دیجیتال دانست! این غذای ساده روی سیخهای چوبی درست میشود. در ادامه مجله اکسیژن را پی بگیرید تا به نحوه تهیه پیتزا سیخی بپردازیم.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا فوری برای ۴ نفر
پاستا | ۱ بسته |
سوسیس | ۲ عدد |
ذرت پخته | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
طرز تهیه پیتزا سیخی
مرحله 1
در گام اول ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید و روی شعله گاز بزارید تا آب به جوش بیاد. در همین حین یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه هم به قابلمه آب اضافه کنید.
مرحله 2
زمانی که آب جوش آمد، پاستا را به قابلمه اضافه کنید و فرصت بدین تا حدود 5 الی 7 دقیقه درون آب جوش بماند و نرم بشه. زمانی که پاستا خوب نرم شد، آبکشی کنین و بزارید تا آب اضافیش خارج بشه.
مرحله 3
سپس پاستاها را درون سیخ های چوبی فرو کنین. زمانی که تمام پاستا و به سیخ کشیدین، کمی سس کچاب روی پاستاها بریزین و به صورت یکدست روی آنها بمالید.

مرحله 4
حالا باید فر و روی دمای 180 درجه سانتیگراد بزارین و اجازه بدین تا گرم بشه. حالا سینی فر رو با کمی روغن چرب کنین و سیخهای پاستا و با کمی فاصله کف سینی بچینین.

مرحله 5
در مرحله پنجم از تهیه پیتزا فوری باید، روی پاستاهای سیخ شده و به طور کامل با پنیر پیتزا بپوشونین. بعد سوسیس ها و به صورت دلخواه خرد کنیدن و روی پاستاها بچینین. در ادامه برای تزئین و خوشگلی هم که شده کمی ذرت روی پیتزاها بریزین.

مرحله 6 / آخر
حالا دیگه فر باید گرم شده باشه. سینی و به مدت 10 دقیقه درون فر بزارین تا پنیر پیتزا ذوب بشه. در انتها برای طلایی شدن روی پیتزاها، گریل و روشن کنین و تمام! حالا سیخ های پیتزا و از فر خارج کنین و توی ظرف بچینین و حالشو ببرین.