آشپزی

طرز تهیه کوفته استانبولی خوشمزه ترکیه؛ روشی آسان برای طبخ

کوفته استانبولی: یک غذای خوشمزه و ساده که از کشور ترکیه که با رسپی‌های متنوعی طبخ می‌شود. در ادامه به نحوه درست کردن مرحله به مرحله کوفته استانبولی می‌پردازیم. اکسیژن را یار و همدم خود بدانید.

کوفته استانبولی یک از انوع کوفته است که طرفداران خاص خود را دارد و یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه است. امروز یکی از دوستانم که در ترکیه اقامت دارد با من تماس گرفت و در بین مکالمه‌ای که داشتیم صحبت غذاها شد و پیشنهاد داد تا امروز طرز تهیه کوفته استانبولی و براتون منتشر کنم امیدوارم که خوشتون بیاد.

طرز تهیه کوفته استانبولی خوشمزه ترکیه؛ روشی آسان برای طبخ
طرز تهیه کوفته استانبولی

مواد لازم جهت تهیه کوفته استانبولی برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
خرد نان ½ فنجان
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته استانبولی

مرحله 1
ابتدا پیاز و سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و خوب بشویید و با رنده متوسط، رنده کنید و در انتها آب‌ اضافه‌شان را بگیرید.

مرحله 2
حالا باید پیاز و سیب‌زمینی که آب‌شان را گرفته‌اید را داخل یک کاسه مناسب بریزید و سپس گوشت چرخ کرده، تخم‌مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و اگر دوست داشتید، مقداری فلفل قرمز داخل کاسه فوق اضافه کنید.

مرحله 3
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و آن را هم به کاسه بالا اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا منسجم و یکدست شوند، در ادامه به صورت کم کم خرده نان را اضافه کنید و مواد کوفته را خوب ورز دهید.

مرحله 4
زمانی که مایه کوفته کامل منسجم و یکدست شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید. پس از گذشت این مدت زمان مایه کوفته را از یخچال خارج کنید تا برویم به ادامه آموزش کوفته استانبولی!

مرحله 5
حال باید یک تابه حاوی روغن روی حرارت بگذارید و زمانی که روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر دارید و به شکل گرد یا بیضی در بیاورید. تمام مایه کوفته را به همین شکل در آورده و کنار بگذارید.

مرحله 6 / آخر
اینک کوفته‌ها را داخل روغن انداخته تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. تمام کوفته‌ها را به همین تریب سرخ کنید و در انتها  روغن اضافی کوفته را بگیرید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

منبع
بخش آشپزی مجله اکسیژن
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x