طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج ترکیه ای

کوفته سیبزمینی و هویج از انوع غذاهای ترکیه است که یک غذای ساده و خوشمزه است. این کوفته ترکی با مواد و طعم های مختلفی طبخ می گردد. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه تهیه کوفته سیب زمینی و هویج ترکی بپردازیم.
مواد لازم جهت تهیه کوفته سیب زمینی و هویج برای ۴ نفر
سیب زمینی | ۴ عدد |
هویج | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری و شوید | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج
مرحله 1
در گام اول سیب زمینی ها را خوب بشویید و با 3 لیوان آب و کمی هم نمک داخل قابلمه ریخته و قابلمه را روی شعله قرار دهید تا سیب زمینی ها به مدت 45 دقیقه آبپز شوند.
مرحله 2
پس از اینکه سیب زمینی ها خوب پخته شدند آنها را پوست بگیرید و کنار بگذارید. پیاز را بردارید و پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
مرحله 3
در ادامه به تابه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. زمانی که عطر و طعم ادویه ها آزاد شد، هویج را پوست کنده و داخل تابه رنده کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب هویج کشیده شود و نرم گردد.
مرحله 4
حالا باید سیب زمینی ها آبپز شده را هم داخل تابه رنده کنید و 5 دقیقه دیگر محتویات تابه را تفت دهید. مواد که خوب یکدست شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
مرحله 5
در مرحله پنجم تهیه کوفته سیب زمینی و هویج باید شوید و جعفری را ساطوری کنید تا خرد گردد. این سبزیجات را به همراه ادویه های دلخواه خود و 4 قاشق روغن به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا همگی یکدست شوند.
مرحله 6
حالات به اندازه یک نارنگی از مواد را بردارید و با دست به شکل دلخواه دربیاورید و یکی یکی درون ظرف بچینید. این مرحله را همین ترتیب انجام دهید تا تمام مواد کوفته به صورت شکل داده شده درون ظرف قرار گیرند.
مرحله 7 / آخر
این کوفته را می توان به همین صورت سرو کرد و لزومی به سرخ کردن ندارد. اما اگر با کالری آن مشکلی ندارید، در صورت تمایل در روغن سرخ کنید و سپس میل کنید، انتخاب با شماست!.
پیشنهاد می کنم که حتما طرز تهیه کوفته ترش ترکیه را هم مطالعه کنید و در صورت تمایل طبخ کنید و در قسمت دیدگاه ها با ما صحبت کنید، دلتنگ شما هستیم.