آشپزی

دستور پخت خورش قیمه اسفناج خوشمزه و قدیمی ایرانی

خورشت قیمه اسفناج از انوع خورش است که یک خورشت قدیمی و سنتی ایرانی است که بسیار هم خوشمزه است. اما چرا این خورش در میان کدبانوها کمتر شناخته شده است؟! آیا در عصر حاضر ایرانیان کمتر غذاهایی که اسفناج دارد را مصرف می‌کنند؟ چرایی این داستان با شما در قسمت دیدگاه‌ها منتظر شما هستیم. حالا به سراغ آموزش نحوه تهیه خورش قیمه اسفناج می‌رویم. مجله آشپزی را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه خورش قیمه اسفناج برای ۴ نفر

ران یا سینه مرغ ۴۵۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره ½ فنجان
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و پودر شنبلیله به مقدار کافی

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج

مرحله 1
آستین‌هاتونو بدین بالا که میخایم غوغا کنیم! اونم با خورش قیمه اسفناج! خب اول از همه لپه و داخل یک قابلمه بریزید و خوب شست و شو دهید تا گرد و غباری اگه داره از بین بره. بعد قابلمه لپه و تا نصفه آب کنید و روی شعله متوسط گاز بزارید.

مرحله 2
بهش فرصت بدین تا لپه نیم پز بشه. بعدش برید سراغ اسفناج و خوب شست و شو بدین و آبکش کنید تا آب اضافیش خارج بشه و آخرسر روی تخته گوشت بزارید و اسفناج ها و ساطوری کنید.

مرحله 3
حالا یک قابلمه دیگه بردارید و یک سومش و آب کنید و یک توری بخار پز یا آبکش روی قابلمه بزارید و قابلمه هم روی شعله گار بزارید. آب که جوش آمد، اسفناجا و داخل توری بزارید و در قابلمه هم ببنیدین و حرارت و ملایم کنید تا اسفناج‌ها خوب بخارپز بشن.

مرحله 4
تو این مرحله باید یک تابه بردارید و کمی روغن مایع بریزید و روی حرارت بزارید و سینه یا ران مرغ و داخل تابه سرخ کنید. حتما همه اطراف گوشت و مرغ و یکنواخت سرخ کنید. در آخر از تابه خارج کنید.

اگه این بین حالشو داشتین دستور پخت خورش قیمه با گوشت چرخ کرده رو هم بخونید!!!

مرحله 5
تو مرحله ششم تهیه خورش قیمه افناج خوشمزه بباید پیاز و پوست کنید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه حاوی روغن تفت بدبن تا سبک و شفاف بشه. بعدش نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه، کاری و پودر شنبلیله هم به تابه اضافه کنید و تفت دادن و ادامه بدین تا خامی ادویه ها گرفته بشه.

مرحله 6
حالا لپه نیم پز شده و از قابلمه خارج کنید و آبکشش کنید تا آب اضافیش گرفته بشه. اسفناج هاب بخارپز شده هم همچنین اونم آبکش کنید تا آب اضافیش خارج بشه.

مرحله 7
رب گوجه فرنگی و به قابلمه پیاز اضافه کنید تا رب هم سرخ بشه و خامیش گرفته بشه. بعدش سیر و پوست کنید و نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه حاوی پیاز و رب اضافه کنید. و تفت دادن و ادامه بدین تا عطر سیر به خورد محتویات بره.

مرحله 8
اسفناج بخار پز شده و لپه نیم پز شده را به قابلمه اضاف کنین و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشن. سپس مرغ سرخ شده هم اضافه کنید. حالا تا اندازه ای که روی مرغ ها را بگیره آب ولرم به قابلمه بریزین و در قابلمه هم بزارین.

مرحله 9 / آخر
حالا یک ساعت فرصت دارین تا به کارای دیگه‌تون برسین. چون خورشت قیمه افناج باید به مدت یک ساعت روی حرارت متوسط بپزه تا جا بیفته و خوشمزه بشه. 15 دقیقه آخر هم آبغوره و به قابلمه اضافه کنید و یک هم بزنید. در انتها خورشت قیمه اسفناج شما آماده میل کردن هست که می‌تونین با پلو زعفرونی بزنین به بدن و حالشو ببرین.

 

5/5 - (3 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x