آشپزی

طرز تهیه خورش قلیه پسته مجلسی و درباری

خورش قلیه پسته از انواع خورش است که یک غذای بسیار خوشمزه و گران‌قیمت ایرانی است. این غذای با رسپی‌های گوناگونی طبخ می‌گردد. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه درست کردن خورش قلیه پسته بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش قلیه پسته برای ۴ نفر

مغز پسته یا خلال پسته ۱ لیوان
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
آبغوره به مقدار کافی

طرز تهیه خورش قلیه پسته

مرحله 1
جهت تهیه خورش قلیه پسته قبل از هر کاری باید پوست اولیه و ثانویه پسته را جدا کنید و درون آسیاب بریزید تا پوره شود. البته می‌توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و درون آسیاب بریزید تا پوره شوند.

مرحله 2
حالا پیاز را پوست بگیرید و با قسمت ریز رنده، رنده نمایید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون قابلمه بریزید و پیازهای رنده شده را درن قابلمه ریخته و تفت دهید تا سبک و شفاف شوند.

مرحله 3
در این مرحله باید گوشت را درون قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود.

مرحله 4
حال پسته آسیاب شده را درون قابلمه اضافه کنید. در این لحظه باید آب را به مخلوط گوشت و پسته اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت 2 الی 3 ساعت به آرامی پخته شود.

مرحله 5
در نهایت زمانی که خورش قلیه پسته روغن انداخت و گوشت هم کاملا پخته شد. به خاطر شیرین بودن پسته به ممیزان دلخواه و ذائقه خود، نمک و آبغوره درون خورشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 6 / آخر
اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت باشد و سپس از روی حرارت بردارید و خورشت قلیه پسته شما حاضر است. آن را درون خور‌ش‌خوری دلخواه خود بکشید و با برنج و ترشی سرو کنید.

4.6/5 - (5 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
ناشناس
ناشناس
4 ماه قبل

پرفکت و نایس

دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x