آشپزی

طرز تهیه خورش سبزی فسنجان لاهیجانی مجلسی و خوشمزه

چگونه خورشت سبزی فسنجون درست کنم؟

خورش سبزی فسنجان؛ یکی از انواع خورش شمالی است که خیلی هم خوشمزه است. این غذا متعلق به شهر لاهیجان است که رقبیب جدی برای خورش فسنجان سنتی هست. در این خورشت خوشمزه و خوش عطر از سبزی‌های معطر استفاده می‌شود. تمامی مواد لازم جهت تهیه این غذا به راحتی از فروشگاه‌های اینترنتی قابل خرید است و دغدغه‌ای وجد ندارد. فسنجان یعنی نقاشی هنرمندانه و لذیذی بر بوم آشپزخانه ایرانی! در ادامه مجله آشپزی را همراهی کنید تا به نحوه درست کردن خورشت سبزی فسنجان بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش سبزی فسنجان برای ۴ نفر

مغز گردو ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سبزی معطر ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
آب ۴ لیوان
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه خورش سبزی فسنجان

مرحله 1
جهت تهیه خورشت سبزی فسنجان مجلسی قبل از هر کاری باید پوست گردو را کنید و مغز ان را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.

مرحله 2
حالا به سراغ سبزی معطر (گشنیز، نعنا، تره، چغندر، چوچاق و کوتکوتو) بروید و آنها را بشویید و سپس آبکش کنید تا آب اضافه‌شان خارج گردد. در ادامه سبزی‌ها را روی تخته بگذارید و ساطوری کنید و کناری بگذارید.

مرحله 3
در مرحله سوم باید یک تابه بگذارید تا داغ شود، سپس سبزی‌ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا آب اضافه سبزی‌ها کشیده شود و سبک گردد.

مرحله 4
حال مقداری روغن مایع به سبزی اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سبزی سرخ شود. نیازی نیست حتما سبزی کامل سرخ شود، بلکه همانقدر که آب سبزی کشیده شود و تغییر رنگ دهد کافیست.

مرحله 5
سپس گردوی آسیاب شده را با 2 قاشق غذاخوری از سبزی سرخ شده داخل یک قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا گردو داخل آب حل شود. در ادامه نمک و زردچوبه اضافه کنید.

مرحله 6
در این مرحله باید قابلمه فوق را روی حرارت ملایم بگذارید و درب قابلمه را همن ببندید و فرصت دهید تا خورش جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، رب انار را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط کنید تا رب انار درون خورش حل گردد.

مرحله 7
اینک درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و فرصت دهید تا خورش 15 دقیقه جوش بخورد. پس از گذشت این مدت زمان تکه‌های سینه مرغ را داخل خورش قرار دهید. در نهایت زمان دهید تا خورش جا بیفتد و سینه مرغ کاملا بپزد.

مرحله 8
در همین حین یک تابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید و مابقی سبزی سرخ شده را داخل تابه بریزید و سیر له شده هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سبک و رنگش تیره گردد. سپس محتویات را داخل قابلمه خورش اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 9 / آخر
در نهایت باید خورش به مددت 2 الی 3 ساعت روی حرارت ملایم بماند تا خوب روغن بیاندازد و جا بیفتد. پس از گذشت این مدت خورش سبزی فسنجون شما اماده است و می‌توانید سرو کنید.


خورش سبزی فسنجان متعلق به کدام شهر است؟

خورشت سبزی فسنجون متعلق به شهر لاهیجان است.

آیا خورش سبزی فسنجان خوشمزه است؟

این خورش بسیار خوشمزه و لذیذ است. حتما پیشنهاد می‌کنیم این غذای محلی را طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اصلی تشکیل دهنده خورش سبزی فسنجان چیست؟

مغز گردو، مرغ، سبزی معطر، رب انار و...

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
سیمین اندرزان
سیمین اندرزان
4 ماه قبل

مرحبا به این دستور آشپزی

دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x