آشپزی

طرز تهیه کباب انگشتی آبدار؛ غذای ساده و خوشمزه

کباب انگشتی آبدار از انواع کباب است. این کباب تابه‌ای بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است که طرفداران خود را دارد. در ادامه به نحوه درست کردن کباب انگشتی آبدار می پردازیم تا با این غذای ایرانی بیشتر آشنا شوید. در ادامه بخش آشپزی مجله اکسیژن را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه کباب انگشتی برای ۴ نفر

گوشت ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل قرمز تند ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

مرحله 1
در گام اول گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید و سپس داخل چرخ گوشت بیندازین تا خوب چرخ بشن. سپس پیاز و سیر و بردارین و خوب بشورین و بعد با قسمت ریز رنده، رنده کنین و به کاسه حاوی گوشت چرخ شده اضافه کنین.

مرحله 2
حالا پودر سوخاری، تخم مرغ و ماست وهم به همون کاسه اضافه کنین و با دست خوب ورز بدین تا مواد خوب ترکیب بشن. بعدش نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه کنید.

مرحله 3
دوباره مایه کباب و ورز بدین تا مواد خوب یکدست بشن. حالا باید کمی از مایه کباب و بردارین و با دست به شکل بیضی نسبتا بلند شکل بدین.

مرحله 4
حالا یک تابه مناسب بردارین و داخلش روغن بریزین و روی شعله گار بزارین تا خوب داغ بشه. بعد کباب هایی که به فرم بیضی بلند در آوردین و داخل تابه سرخ کنین. همگی و یک به یک سرخ کنین و کنار بزارین.

مرحله 5
در مرحله پنجم تهیه کباب انگشتی باید، یک قابلمه بردارین و روغن بریزین و روی حرارت بزارین و بعد رب گوجه فرنگی و داخلش تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه. در ادامه کمی آب به رب اضافه کنین تا جوش بیاد و بعد کباب های سرخ شده و داخل سس بخابونین.

مرحله 6
اینک سیب زمینی ها و خوب بشورین و پوست بگیرین و به 4 قسمت تقسیم کنین و به قابلمه حاوی سس و کباب ها اضافه کنین. در ادامه فلفل دلمه ای هم بشورین، دانه های آن را خارج کنین و به صورت درشت خرد کنین.

مرحله 7
نوبت به فلفل تند و گوجه فرنگی رسید که باید اینارو هم بشورین. بعد فلفل و به اندازه بند انگشت خرد کنین. بعد پوست گوجه فرنگی و جدا کنین و به 4 قسمت تقسیم کنین. حالا فلفل دلمه ای خرده شده و فلفل تند خرده شده و گوجه خرد شده و به قابلمه حاوی سس و کباب اضافه کنین.

مرحله 8 / آخر
در انتها کباب انگشتی آبدار باید روی حرارت ملایم بمونه تا خوب بپزه و جابیفته و غلیظ بشه. زمانی که سیب زمینی و سبزیجات داخل قابلمه خوب پختند، خوراک کباب انگشتی و داخل ظرف بکشین و با نان یا برنج آبکش سرو کنین و لذتشو ببرین.


کباب تابه ای انگشتی و چگونه درست می‌کنند؟

در این نوشتار به طرز تهیه کباب انگشتی پرداخته‌ایم که می‌توانید مطالعه کنید.

کباب انگشتی متعلق به کدام کشور است؟

این کباب در گروه کباب‌های تابه‌ای است که یک غذای ایرانی است.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x