آشپزی

طرز تهیه قرمزه نخودچی خوشمزه؛ کوفته اصیل اصفهانی

قرمزه نخودچی از انواع کوفته است که بسیار خوشمزه است. خواستگاه اصلی کوفته قرمزه نخودچی به شهر اصفهان برمی‌گردد. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه تهیه قرمزه نخودچی بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه قرمزه نخودچی برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب ۴ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
پوره گوجه فرنگی ½ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر دارچین (اختیاری) به مقدار کافی

طرز تهیه قرمزه نخودچی

مرحله 1
جهت تهیه قرمزه نخودچی قبل از هر کاری باید چربی گوشت کوسفندی را کاملا جدا کرده و گوشت را به تکه های کوچک تبدیل کنیم. سپس آنها را داخل چرخ گوشت ریخته تا چرخ شوند.

مرحله 2
حالا پیاز را پوست بگیرید و با قسمت ریز رنده، رنده کنید. سپس آب پیاز رنده شده را خوب بگیرید و پیازها را به گوشت چرخ شده اضافه کنید.

مرحله 3
در مرحله سوم باید آرد نخود چی، نمک، نعنا خشک، زردچوبه و فلفل سیاه را به کاسه حاوی گوشت و پیاز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا گوشت منسجم و یکدست شود و به دست نچسبد.

مرحله 4
چنانچه بعد از ورز دادن گوشت به دست چسبید کمی آب اضافه کنید و مجدد ورز دهید تا گوشت انسجام خود را بدست آورد و به دست نچسبد. در نهایت روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مرحله 5
پس از گذشت مدت زمان استراحت، کاسه حاوی مایه را از یخچال خارج کرده و مقداری از آن را برداشته و با دست گرد کنید و کنار بگذارید. به همین ترتیب تمام مایه کوفته را ب همین شکل گرد کنید و کناری بگذارید.

مرحله 6
حالا باید یک تابه حاوی روغن را روی حرارت بگذارید و هنگامی که داغ شد، گوشت های قلقلی را درون تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

مرحله 7
در نهایت قلقلی های سرخ شده را از تایه خارج کنید و گوجه فرنگی را خوب بشویید و پوستش را جدا کنید و به تکه های کوچک خرد کنیدو داخل غذاساز بریزید تا کامل پوره شوند.

مرحله 8
حالا پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه حاوی روغن تفت دهید تا پیارها سبک و شفاف شوند.

مرحله 9
در ادامه پوره گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب و گوجه سرخ شوند و خامی‌شان گرفته شود و رنگ باز کنند.

مرحله 10
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به سس اضافه کنید و مجدد به تفت دادن ادامه دهید تا خامی ادویه ها هم گرفته شود و عطر وبوی‌شان آزاد گردد. در ادامه آب را به سس اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.

مرحله 11
هنگامی که سس جوش آمد، گوشت های قلقلی را داخل تابه سس قرار دهید و پس از ۲ دقیقه جوش زدن حرارت را ملایم کنید و درب تاه را بگذارید و اجازه دهید تا کوفته‌ها به مدت 35 الی 40 دقیقه جا بیفتند.

مرحله 13 / آخر
در انتها به سلیقه خودتان می‌توانید مقداری نعناع خشک و پودر دارچین داخل سس بریزید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در انتها قرمزه نخودچی خوشمزه تان را با نان و سبزی خوردن میل کنید.

4.3/5 - (3 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
الناز حبیبی
الناز حبیبی
4 ماه قبل

بسیار عالی و پرفکت…

دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x