آشپزی

چیکار کنم که باقلوا خمیر نشه؟

یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها در جهان، باقلوا است. باقلوا را می‌توان در منزل هم درست کرد. اما نکات و ترفندهایی دارد که باید رعایت کنید.

علت خمیر شدن باقلواهای خانگی چیست؟

باقلوا را محبوب‌ترین شیرنی دنیا لقب داده‌اند. حتما شما هم می‌دانید که باقلوا استانبول بسیار معروف است. این شیرینی خوشمزه و ناب با یک استکان چای داغ کمر باریک بسیار می‌چسبد. طرز تهیه باقلوای خانگی بسیار آسان استو اما درست کردن باقلوای ترد و خوشمزه راز و مرزی دارد که در ادامه برای شما شرح می‌دهیم.در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید.

چرا باقلوا خمیر می شود؟

برای پاسخ به این سوال مهم باید دو دلیل را بازگو کنیم:

1. اضافه کردن شربت زمانی که هنوز باقلواها داغ هستند

در تهیه باقلوای مجلسی و اورجینال به این نکته توجه کنید که زمانی که باقلواها داغ هستند، شربت را اضافه نکنید؛ چون باقلوای شما خمیر می‌شود.

2. ریختن شربت داغ روی باقلوای هر چند سرد شده

اگر شربت داغ را روی باقلوای داغ یا سرد شده بریزید، باز هم باقلوای شما خمیر می‌شود. (در حالت کلی نه باقلوا داغ باشه و نه شربت داغ باشه. یک کدومش داغ باشه خمیر میکنه)

نکات مهم دیگر در تهیه باقلوا 

جهت تهیه باقلوا، خمیر مخصوص باقلوا (خمیری نازک و به صورت لایه لایه است) را روی هم قرار می‌دهند و با مغزها (پسته، بادام، گردو و…) پر می‌کنند و در فر می‌گذارند تا پخته شود. در نهایت شربتی شیرین و خوشمزه را روی آن می‌ریزند تا باقلوا طعم شیرین و خاصی پیدا کند.

جهت تهیه باقلوا می‌توان از خمیرهای آماده استفاده کرد، البته خمیر باقلوا را میتوان در منزل درست کرد اما شاید کمی زمان‌بر باشد و با کمی غفلت کیفیت آن دستخوش تغییر شود. پس برای داشتن باقلوای خوشمزه و ترد از خمیرهای آماده باقلوا استفاده کنید تا یک باقلوای ترد و بی‌نظیر از آب در بیاید.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x