آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانف معروف به سبک رستورانی

بیف استراگانوف (Beef Stroganoff) : یکی از غذاهای خوشمزه کشور روسیه است که بسیار معروف و به‌نام است. این غذا در سرار جهان شناخته شده است و در زمره‌ی غذاهای بین‌المللی جای دارد. در ادامه بخش آشپزی مجله اکسیژن را دنبال کنید تا به رسپی بیف استراگانف روسی بپردازیم.

این غذا را اگر با گوشت قرمز درست کنید می‌شود، بیف استراگانف! اما اگر با گوشت مرغ درست کنید می‌شود، چیکن استراگانف، که هر دو خوشمزه و لذیذ هستند.

نکته: پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد دارید این غذا را به عنوان پیش غذا سرو کنید، روز قبل مهمانی درست کنید و روز مهمانی گرم کنید.

 


بیف استراگانف


مواد لازم جهت تهیه بیف استراگانف برای ۴ نفر

گوشت فیله یا راسته ۳۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
قارچ ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه بیف استروگانوف

مرحله 1
برای تهیه بیف استراگانف خوشمزه و رستورانی قبل از هر کاری پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهیدتا خامی زرچوبه گرفته شود و رنگ باز کند.

مرحله 2
جالا گوشت گوساله را خوب بشویید و به صورت نوارهای نازک و بلند برش مدهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

مرحله 3
در این مرحله ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت تحت حرارت ملایم پخته شود. در همین حین به سراغ قارچ‌ها بروید و آنها را خوب بشویید.

مرحله 4
قارچ‌ها به صورت ورقه‌ای اسلایس کنید و کناری بگذارید. دیگر باید گوشت پخته شده باشد و آب درون تابه هم تبخیر شده است. دیگر وقت آن رسیده که قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها آب انداخته و خامی‌شان گرفته شود.

مرحله 5
همینطور تفت دادن قارچ‌ها را ادامه دهید تا آب قارچ‌ها نیز تبخیر شود. حالا شیر را داخل یک کاسه ریخته و آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود.  در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه هم به شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 6
زمانی که شیر و دیگر مواد خوب یکدست شدند باید محتویات کاسه را به تابه حاوی گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر حباب بزند، زمانی که شیر حباب زد تابه را از روی حرارت بر دارید و کناری رها کنید.

مرحله 7
حالا باید خامه را به تابه اضافه کنید و مجدد مواد را به خوبی مخلوط کنید. بیف استروگانف شما آماده است. فقط دورچین بیف استراگانف نیازبه سیب زمینی دارد که باید سیب‌زمینی بیف‌استروگانف به شکل خیلی نازک برش داده شود.

مرحله 8 / آخر
پیشنهاد می‌کنم برای خرد کردن یک دست سیب‌زمینی‌ها از دندانه درشت رنده استفاده کنید. در انتها یک ظرف گود بردارید و روغن مخصوص سرخ کردنی داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید و سیب زمینی‌ها را داخلش یرخ کنید و در انتها در کنار ظرف حاوی بیف استراگانف سرو کنید و لذت ببرید.


گوشت مخصوص بیف استراگانوف چیست؟

یکی از نکات مهم در تهیه بیف استراگانوف انتخاب گوشت تازه و مناسب می باشد. بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا استفاده از فیله یا راسته گوساله می باشد. البته از گوشت دنده بدون استخوان هم می توانید استفاده کنید.

بیف استراگانف غذای کدام کشور است؟

کشور روسیه

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x