طرز تهیه پاستیل هندوانه ای مخصوص شب یلدا

پاستیل هندوانهای یک پیشنهاد ویژه برای شب یلدا است. حتما شما هم تائید میکنید که پاستیل خانگی بسیار خوشمزه تر از پاستیلهای شرکتیست. اصن نگران نباشید زیرا طرز تهیه پاستیل هندوانهای خانگی بسیار آسان است. این فسقلیهای رنگی خوشمزه می تواند زینتبخش میز پذیرایی شما عزیزان باشد و بزرگ و کوچک آنها را دوست دارند.
پاستیل های هندونهای را می توانید با قالب و حتی بدون قالب در ظرفهای پلاستیکی تهیه کنید. امروز در مجله آشپزی اکسیژن بر آن شدیم تا به نحوه درست کردن پاستیل هندوانه ای مخصوص شب بلدا بپردازیم. لطفا تا انتها ما را همراهی کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی هندوانه ای
ژله انار | ۱/۲ بسته |
ژله لیمو یا کیوی | ۱/۲ بسته |
ژله آلوئه ورا | ۱/۲ بسته |
پودر ژلاتین | ۲ ق غذاخوری |
شیر ولرم | ۲ ق غذاخوری |
گلوکز | ۳ ق غذاخوری |
آب جوش | ۳ لیوان |
طرز تهیه پاستیل هندوانه ای با پودر ژلاتین و گلوکز
مرحله اول: آماده سازی مواد
قبل از هر کاری برای تهیه پاستیل به قالب سیلیکونی نیاز داریم. از قبل داخل قالب سیلیکونی را به خوبی چرب کنید و کناری بگذارید. در ادامه ۳ کاسه جداگانه برای مخلوط کردن هر یک از ژله ها از کابینت بردارید. حالا باید ۳ لیوان آب جوش تدارک ببینید. توصیه می کنم که یک کتری آب جوش آماده روی حرارت ملایم بگذارید تا ژله ها را بن ماری کنید.
مرحله دوم: طرز تهیه ژله انار
حالا ژله قرمز که انار است را بردارید تا قسمت بالایی پاستیل هندونهای را درست کنیم، به همراه ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد، با هم مخلوط کنید. در ادامه ظرف مخلوط را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید و بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل گردد. سپس با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مایع شفافی حاصل گردد و دونه های ژلاتین و ژله کاملا حل شوند. حالا باید درون قالب ها را تا نصفه از مایع قرمز رنگ بریزید و قالب را درون یخچال بگذارید.
مرحله سوم: طرز تهیه ژله سفید
اینک ژله آلوئه ورا به همراه ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد را دقیقا مثل مرحله قبل درست کنید و بگذارید تا خنک شود. در همین حین شیر را در ظرف دیگری بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا شیر ولرم گردد. بعد از ولرم شدن شیر و خنک شدن ژله آلوورا، شیر را به آرامی به ژله آلوورا اضافه نمایید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا مایع شفاف و سفیدی حاصل گردد. سپس قالب هایی که در مرحله یکم در یخچال گذاشته بودید را خارج کنید و مایع سفید رنگ را روی ژله قرمز که خود را گرفته است بریزید و مجدد به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: طرز تهیه ژله سبز
در مرحله سوم از تهیه پاستیل هندونه ای باید ژله لیمو یا کیوی را با ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد مخلوط کنید و باز هم مثل مرحله اول آماده کنید. حالا قالب را از یخچال خارج کنید و مایع حاصله از این مرحله را روی درون قالب بریزید. و قالب را مججد این بار به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم: خارج کردن پاستیل ها
پس از گدشت 20 دقیقه قالب را از یخچال خارج کنید و با وارد کردن یک فشار به زیر قالب، پاستیل های خوشگل و خوشرنگی که درست کرده اید را به راحتی از قالب جدا کنید. برای تزئین از شکلات اشکی استفاده کنید تا شبیه تخم هندونه شود.
نکات کلیدی در تهیه پاستیل هندوانهای خانگی

- بدانید که، گلوکز برای شفافیت و کشدار شدن میباشد.
- بدانید که، حتما کف قالب را کمی چرب کنید.
- بدانید که، برای شیرین شدن بیشتر میتوانید به مواد شکر اضافه کنید.
- بدانید که، برای شبیه سازی هسته هندوانه میتوانید از تخم خرفه استفاده کنید.
- بدانید که، برای سفید شدن ژله آلوئهورا از بستنی یا خامه میتوان استفاده کرد.
- بدانیدکه، اگر قالب سیلیکونی ندارید مایعات حاصله از هر مرحله را درون قالبی بریرید و در انتها برش بزنید.