
ساندویچ بمب یکی از انواع ساندویچ است که جدید و یک غذای بین المللی می باشد. خوب است بدانید که این ساندویچ جدید دارای کالری بالایی است. این نوع ساندوبچ چون حجیم هستند نام بمب یا بمب خفن را به خود گرفته اند. در ادامه مجله آشپزی اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه ساندویچ بمب خفن با کالباس و پنیر بپردازیم.
مواد لازم جهت ساندویچ بمب برای ۴ نفر
نان باگت گرد | ۴ عدد |
سس تند | به میزان لازم |
سس خردل | به میزان لازم |
پنیر گودا | ۴ ورق |
کالباس | ۲۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سوسیس | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
طرز تهیه ساندویچ بمب
مرحله اول
جهت تهیه ساندویچ بمبی خوشمزه باید قبل از هر کاری، قارچها را بشویید و پوست بگیرید و اسلایس کنید. حالا باید قارچ های اسلایس شده را داخل تابه تفت دهید تا آبش خشک شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید پنیر پیتزا را به قارچ اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود.
مرحله سوم
در مرحله سوم از تهیه ساندویچ کالباس با پنیر باید نانهای باگت را باز کنید و قسمت خمیر آن را خارج کنید. حالا یک لایه ژامبون، یک لایه قارچ و پنیر پیتزا (محتویات داخل تابه مرحله اول و دوم)، یک لایه سوسیس و سس درون نان باگت قرار دهید و آن را فشرده کنید تا برای لایه بعدی جا باز گردد.
مرحله چهارم
مجدد یک لایه ژامبون، یک لایه از قارچ و پنیر آب شده و یک لایه سوسیس روی هم بچینید تا نان باکت کاملا پر شود. بروید به سراغ فر و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
مرحله پنجم
حالا باید یک ورقه پنیر گودا را روی مواد درون ساندویچ قرار دهید. حتما هر عدد ساندویچ را درون یک لایه فویل آلومینیومی بپیچید و در ادامه ساندویچها را درون سینی فر قرار دهید و سینی را داخل فر بگذارید.
مرحله آخر
ساندویچها باید به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر گودا و پنیر پیتزا و سوسیس به طور کامل بپزند و ذوب شوند. در نهایت ساندویچها را از فر خارج کنید و با سس دلخواه خود سرو کنید.