آشپزی

دستور پخت سمبوسه برزیلی؛ یک غذای تند و خوشمزه

سمبوسه برزیلی در گروه غذاهای بین المللی قرار می گیرد و یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشور برزیل است که طرفداران خاص خود را دارد. این غذای برزیلی طعم بسیار تندی دارد. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه پخت سمبوسه برزیلی بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه سمبوسه برزیلی برای ۴ نفر

سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ تکه کوچک
زردچوبه، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز به میزان کافی
نان لواش و روغن به مقدار کافی
دستور پخت سمبوسه برزیلی؛ یک غذای تند و خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه برزیلی

مرحله اول
برای درست کردن سمبوسه تند برزیلی قبل از هر کاری باید 3 عدد سیب زمینی متوسط را به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه بریزید وروی حرارت قرار دهید تا آب‌پز شوند.

مرحله دوم
در فاصله آب‌پز شدن سیب زمینی ها یک عدد پیاز را بردارید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و درون تابه مناسب حاوی روغن تفت دهید. در ادامه کمی نمک و زردچوبه به پیاز در حال تفت دادن بزنید و در انتها فلفل قرمز و پودر سیر را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم
در مرحله سوم از طبخ سمبوسه برزیلی باید زنجبیل را رنده کنید و به تابه اضافه کنید، سپس مواد را تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. حالا باید سیب زمینی ها که پخته شده اند را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و با گوشت کوب بکوبید و در همین حین پیاز ها و ادویه ها را نیز اضافه کنید و کوبیدن را ادامه دهید.

مرحله چهارم
جعفری ساطوری خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. وقتی مواد آماده شد باید نان‌های لواش را برش بزنید. (هر نان را به صورت طولی به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم.)

مرحله پنجم
حال برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و نان را  به شکل مثلثی بپیچانید.این مثلت چند چرخ می‌خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود.

مرحله ششم
زمانی که تمام مایه سمبوسه را داخل نان پیچیدید باید آن ها را در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا تمام سطوح آن پخته شود. این کار را با دقت انجام دهید. (نکته: برای سرخ کردن سمبوسه ها آن ها را از سمتی که پیچیده شده اند داخل روغن قرار دهید تا باز نشوند.)

مرحله هفتم
زمانی که یک طرف سمبوسه ها سرخ شد، طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا صافی بگیرید. در نهایت سمبوسه ها را با سس مورد دلخواه سرو کنید.

4.8/5 - (18 امتیاز)

منبع
مجله اکسیژن
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
رویا شفقتی
رویا شفقتی
5 ماه قبل

من عاشق غذاهای تند هستم

دکمه بازگشت به بالا
1
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x