آشپزی

طرز تهیه پاستا با سس لبو به روش ایتالیایی بسیار خوشمزه و لاکچری

دستور پخت پاستای لبو

پاستا با لبو از انواع پاستا است که بسیار خاص و البته خوشرنگ است. پاستا لبو یک غذای ایتالیایی است و با رسپی های مختلفی تهیه می شود. در ادامه مجله اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه پاستای لبو بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه پاستا لبو برای ۴ نفر

پاستا پنه ۱ بسته
لبو ۳ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
خلال بادام ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
روغن زیتون به مقدار کافی
برگ ریحان به مقدار کافی

طرز تهیه پاستا با لبو

مرحله 1
جهت تهیه پاستا با لبو قبل از هر کاری باید لبوها را بشویید و در قابلمه مناسب قرار دهید و تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند.

مرحله 2
پس از گذشت 4 ساعت زمانی که لبوها کاملا پخته شدند از قابلمه خارج کنید و و پوست آنها را جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

مرحله 3
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید و وی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس پاستا را به همراه مقداری نمک درون آب جوش بریزید،  و زمان دهید تا پاستا نرم و پخته شود. هنگامی که پاستا پخت نصف لیوان از آب پاستا را بردارید و پاستا را آبکش کنید.

مرحله 4
حال لبو را به قطعات کوچک برش دهید و درون غذاساز بیاندازید. سپس سیر را پوست بکنید و آن را هم درون غذاساز بیاندازد. در ادامه روغن زیتون و خلال بادام را هم اضافه کنید و با درو تند میکس کنید. سپس مقداری فلفل سیاه و پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا به خوبی مواد ترکیب شوند.

مرحله 5 / آخر
حالا یک تابه بردارید و مقداری روغن زیتون داخلش بریزید و پاستا پخته شده و سس پاستا را هم اضافه کنید و تفت دهید. پس از پنج دقیقه پاستای لبو را در ظرف بکشید و با ریحان تزئین کنید و سرو نمایید.


پاستا با لبو چگونه درست می شود؟

در این نوشتار به طرز تهیه پاستا با لبو پرداختیم که می توانید مشاهده فرمایید.

پاستا با لبو غذای کدام کشور است؟

پاستای لبو متعلق به کشور ایتالیا است.

مواد تشکیل دهنده پاستای لبو چیست؟

پاستا و لبو از مواد اصلی تشکیل دهنده این نوع پاستا به شمار می رود.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x