آشپزی

طرز تهیه املت نودل فرانسوی با پنیر پیتزا؛ یک صبحانه معرکه

چگونه املت نودل درست کنم؟

املت نودل یکی از انواع املت است که خوشمزه و البته یک غذای ببین المللی به شمار می رود. این املت خوشمزه فرانسوی معمولا در وعده صبحانه میل می شود. در ادامه مجله آموزش اشپزی اکسیژن را همراهی کنید تا به نحوه درست کردن املت  صبحانه نودل بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه املت نودل برای ۴ نفر

نودل ۱ بسته
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و روغن به مقدار کافی

دستور پخت املت نودل فرانسوی به پنیر پیتزا

مرحله 1
برای تهیه املت نودل باید پیاز را به صورت نگینی ریز خمر نمایید و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه کاملا در پیازها طعم و بو بدهند و یکدست شوند.

مرحله 2 
در مرحله دوم از تهیه املت نودل صبحانه باید، فلفل دلمه ای هم به صورت نگینی خرد کنید و با پیازها تفت دهید تا نرم شوند. سپس به سراغ گوجه فرنگی ها بروید و انها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

مرحله 3
حالا پودر سیر را با کمی نمک به تابه اضافه کنید و زمان دهید تا آب اضافی داخل تابه خشک شود. در همین لحظه بیکار ننشینید و نودل را با کمی آب جوش در یک قابلمه بریزید تا به مدت 5 دقیقه جوش بخورد و کاملا نرم گردد.

مرحله 4
در این لحظه باید نودل را آبکشی کرده و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. زمانی که مواد به روغن افتادند، تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 5
تخم مرغ های هم زده را به همراه کمی ادویه به تابه اضافه کنید و فرصت دهید تا تخم مرغ بپزد و سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و درب تابه را بگذارید تا پنیر آب گردد. اما اگر می خواهید پنیر طلایی شود، بهتر است که چند دقیقه در فر بگذارید و گریل را روشن کنید.

مرحله آخر
زمانی که پنیر آب شد دیگر املت نودل فرانسوی شما آماده است. آن را با کمی پیازچه یا جعفری خرد شده تزئین کنید و لذت ببرید.


نکات پخت املت نودل

املت نودل با قارچ

اگر دوست دارید به املت نودل خود قارچ بزنید اصن مشکلی نیست!  برای مواد بالا ۲۰۰ گرم قارچ کافیست که باید به صورت حلقه ای برش بزنید و هنگامی که فلفل دلمه ای نرم شد به تابه اضافه نمایید. برای اینکه قارچ سیاه نشود، در هنگام تفت دادن یک قاشق آبلیمو به آن بزنید.

4.7/5 - (4 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x