آشپزی

طرز تهیه املت مرغ با گوجه و پنیر پیتزا

املت مرغ یکی انواع املت است که بسیار خوشمزه است و در گروه غذاهای بین‌المللی جای دارد. این املت خوشمزه که با مرغ درست می شود با رسپی های متنوعی پخته می شود. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه تهیه املت مرغ بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه املت مرغ برای ۴ نفر

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع یا کره به مقدار کافی
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
ماست ⅓ لیوان
جعفری ۲۵ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه، به مقدار کافی
پودر پیاز، پودر جعفری و فلفل قرمز به مقدار کافی
پودر سیر و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه املت مرغ

مرحله 1
جهت پخت املت مرغ با گوجه باید ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد نمایید. و در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه مناسب بریزید و به آن نمک، پودر پیاز، پودر جعفری، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر بزنید.

مرحله 2
سپس تکه های مرغ را زیر و رو کنید تا طعم و بوی ادویه ها به خورد مرغ برود. سپس روی کاسه سلفون بکشید و حداقل 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مرغ مزه دار گردد. در ادامه جعفری را بشویید و آبکش نمایید.

مرحله 3
زمانی که آب اضافی جعفری خارج شد، آن را به صورت ریز خرد کنید. حالا باید 15 دقیقه گذشته باشد و می توانید مرغ های داخل یخچال که مزه دار شده اند را خارج کنید.

مرحله 4
حال یک تابه مناسب بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را درونش بیاندازید. زمانی که کره ذوب شد، فیله‌های مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله 5
حال باید درب تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش بپزد و کمی سرخ شود. در همین حین یک کاسه بردارید و تخم مرغ ها را دونش بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ ها یکدست شود.

مرحله 6
در مرحله ششم از پخت املت مرغ با پنیر پیتزا، جعفری خرد شده، ماست، آرد، فلفل سیاه و نمک را به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و یکدست شوند.

مرحله 7
حال باید تخم مرغ ها داخل تابه حاوی مرغ بریزید جوری که تمام کف تابه پخش گردد. سپس پوست گوجه را جدا کنید و حلقه ای برش بزنید و روی املت مرغ بچینید و در انتها پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.

مرحله آخر
حالا درب تابه را بگذارید و اجازه دهید که تخم مرغ خودش را بگیرد و پنیر پیتزا هم آب شود. در انتها املت مرغ خوشمزه را درون ظرف بکشید و با نان تازه سرو کنید. برای این منظور می توانید نان اک‌مک ترکیه را بپزید و با املت میل کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x