آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی (پفکی) فست فودی

مرغ سوخاری و دیگه نگم براتون! یکی از انواع سوخاری است که در سراسر جهان خاطرخواه زیاد دارد و با روش های مختلفی تهیه می شود. این غذای بین المللی در گروه غداهای فست فودی قرار دارد که بسیار شناخته شده است.

از محبوب‌ترین نوع مرغ سوخاری باید به مرغ سوخاری پولکی اشاره کنیم که در تهیه آن فقط و فقط از آرد سفید استفاده می شود. البته در دستورهای خانگی چون خیلی از افراد توانایی درست کردن مرغ پولکی را ندارند، مرغ سوخاری را با پودر پانکو درشت درست می کنند که به همین دلیل مرغ سوخاری طعمی شبیه شنیسل مرغ می شود. در ادامه مجله آشپزی اکسیژن را همراهی کنید تا به طرز تهیه مرغ سوخاری بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری برای ۴ نفر

ران یا سینه مرغ ۸ تکه
ماست چکیده ۱ لیوان
آرد سفید ۲ تا ۳ لیوان
پیاز ۱ عدد
آب سرد ۱ کاسه
سبزیجات معطر ¼ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله 1
جهت تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی قبل از هر کاری پیاز را پوست بگیرید و بشویید، سپس به صورت خلالی درشت خرد کنید. در ادامه پیازهای خرد شده را داخل کاسه بریزید.

مرحله 2
حال سبزیجات معطر تازه یا خشک (جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و …) را داخل کاسه بریزید و ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک نیز به مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 3
در این مرحله تکه‌های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه بریزید و خوب زیر و رو کنید تا قطعات مرغ به طور کامل به مواد آغشته شود.

مرحله 4
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند.

مرحله 5
در مرحله پنجم آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ و خوب با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کاسه حاوی آرد را کنار بگذارید.

مرحله 6
اینک در قابلمه ای کوچک روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم داغ شود. تکه های مرغ را درون کاسه آرد قرار دهید و مثل شستن لباس مرغ ها را به هم بسابید تا آرد را به خود جذب کنند و موقع سرخ شدن پولکی یا پفکی شوند.

مرحله 7
سپس تکه های مرغ را از کاسه خارج کنید و درون کاسه آب یخ بیاندازید و مجدد به درون کاسه آرد بیاندازید و باز خوب بسابید تا این بار آرد بیشتری به خود جذب کند. این کار را باید 3 الی 5 مرتبه بسته به حوصله و وقت خود انجام دهید تا مرغ سوخاری پولکی درجه یکی حاصل گردد.

مرحله 8
در نهایت تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ بیاندازید و اجازه دهید تا به آرامی سرخ و طلایی شوند. حتما حرارت را ملایم کنید تا مرغ ها به آرامی سرخ شوند و مغز پخت شوند.

مرحله آخر
حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا مرغ ها نسوزند و سیاه نشوند. پس از سرخ شدن مرغ ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. می توانید در کنار مرغ سوخاری سیب زمینی هم سرخ کنید و قرار دهید. پیشنهاد می کنم یک سس سیر خوشمزه هم درست کنید و با مرغ سوخاری میل کنید.


نکات طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

درست کردن مرغ سوخاری با پفک

برای اینکه مرغ سوخاری شما پولکی یا پفکی شود، می توانید با روش بالا آن را درست کنید. البته روش دیگری هم هست که با استفاده از پفک، مرغ سوخاری را پفکی می کنند.

برای این منظور مقداری پفک را درون یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه یا گوشت‌کوب به آرامی روی پفک‌ها بکوبید تا خرد شوند. توجه داشته باشید که پفک ها را نباید پودر کنید و برادی پولکی شدن مرغ سوخاری باید کمی درشت باشند.

سپس پفک های خرد شده را داخل کاسه مناسب بریزید. اول مرغ ها را درون آرد ساده بزنید و سپس درون تخم مرغ و در پایان درون پفک خرد شده بغلطانید و در نهایت در روغن سرخ کنید.


اگر شما هم به دنبال درست کردن مرغ سوخاری مثل فست‌فودی‌ها هستید و می خواهید در نتیجه یک مرغ سوخاری پفکی مثل بیرون داشته باشد و بدون فر انجام دهید، حتما روش های بالا را با دقت انجام دهید.

5/5 - (3 امتیاز)

منبع
thesouthafricankfcbirjand
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x