خاص باش: طرز تهیه کباب کوبیده ماهی به روش مجلسی و رستورانی

کباب کوبیده ماهی؛ یک غذای جدید و البته خوشمزه است که در گروه انواع کباب قرار می گیرد. این غذای ایرانی جدید با دستورات مختلفی تهیه می شود. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه تهیه کباب کوبیده ماهی بپردازیم.
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده ماهی برای ۶ تا ۸ نفر
ماهی هوور یا ماهی های دیگر | ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
کره حیوانی یخ زده | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب کوبیده ماهی
مرحله 1
برای درست کردن کباب کوبیده ماهی قبل از هر کاری باید، ماهی ها را بشویید و از قسمت پایینی بدن ماهی آن را باز کنید. سپس تمام استخوانها و ضایعات بدن ماهی را خارج نمایید و در ادامه مجدد آنها را بشویید و اجازه دهید تا آب اضافه آن ها خارج گردد.
مرحله 2
در مرحله دوم از تهیه کباب کوبیده ماهی باید، ماهیها را داخل یک سینی مناسب قرار دهید و به مدت یک ساعتی درون فریزر استراحت دهید. پس از گذشت این مدت باید ماهیها را از فریزر خارج کنید.
مرحله 3
حالا پیاز و فلفل دلمهای را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی مواد را گرفته و آنها را درون یک کاسه مناسب بریزید. سپس ماهیها و کره یخزده را 2 مرتبه چرخ کنید تا یکدست شوند و به کاسه حاوی پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید.
مرحله 4
مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شوند. زمانی که مایه کباب کاملا یکدست شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله 5
زمانی که نیم ساعت گذشت کاسه را از یخچال خارج کنید و به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و روی سیخ شکل دهید. به همین ترتیب تمام مایه کباب را به سیخ بکشید.
مرحله 6
منقل را آماده کنید و سیخها را روی منقل بچینید و به صورت مدام بچرخانید تا کوبیدههای ماهی یکدست پخته شوند. در حین کباب کردن مقداری کره و زعفران دمکرده ترکیب کنید و روی کبابها بمالید تا خوشمزهتر و مجلسیتر شوند.
مرحله آخر
در نهایت اگر دوست داشتید چند عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. در انتها کبابها و گوجه و فلفل را درون ظرف بکشید و با نان یا برنج سرو کنید.