آشپزی

طرز تهیه خورش آلو اسفناح با مرغ؛ هنر بی نظیر آشپزی در بوم قابلمه

خورشت آلو اسفناج با مرغ را چگونه درست کنم؟

خورش آلو اسفناج را باید از انواع خورش دانست که در میان خورشت های دیگر بسیار محبوب است. به گمان شما راز این محبوبیت در چیست!؟ این غذای خوشمزه با رسپی های متنوعی طبخ می گردد. در ادامه مجله آشپزی را مطالعه کنید تا به نحوه پخت خورش آلو اسفناج بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش آلو اسفناج برای ۴ نفر

سینه و ران مرغ ۴۵۰ گرم
اسفناج ۸۰۰ گرم
تره ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۳ حبه
آلو بخارا ۲۰ عدد
آب جوش ۳ یا ۴ لیوان
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه، به مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ

مرحله 1
قبل از هر کاری برای تهیه خورش آلو اسفناج باید، اسفناج را همراه با تره بشویید و درن آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج گردد. سپس اسفناج و تره را به انداره درشت خرد کنید.

مرحله 2
در این مرحله باید پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد نمایید. سپس یک تابه مناسب حاوی روغن را روی شعله قرار دهید و پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

مرحله 3
حال باید کمی نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا خامی زردچوبه ها گرفته شود. در ادامه اسفناج و تره خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا اسفناج آب بیندازد و آبش خشک شود و کمی به سمت سرخ شدن برود. البته حواستان باشد که چون تابه حاوی تره است نباید زیاد تفت بخورد که طعم تلخی بگیرد. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید.

مرحله 4
حالا یک تابه دیگر بردارید و مقداری روغن و زردچوبه درونش بریزید و تکه های مرغ را درون تابه بچینید و سرخ کنید. در همن حین پیاز باقی مانده و سیر را خلالی نازک خرد کنید.

مرحله 5
یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بگذارید و مقداری روغن درونش بریزید و پیاز و سیر را که خرد کرده اید را درونش ریخته و تفت دهید تا سبک و طلایی گردند و در ادامه کمی نمک و زردچوبه هم بزنید.

مرحله 6
در مرحله ششم از تهیه خورش آلو اسفناج باید مرغ های سرخ شده را درون قابلمه اضافه کنید و مخلوط اسفناج و تره را که درون تابه دیگر بود را نیز به قابلمه حاوی مرغ اضافه کنید. حالا آب جوش درون قابلمه بریزید و مواد را مخلوط کنید و درب قابلمه را بگذارید.

مرحله 7
حتما حرارت را بسیار کم بگذارید تا مرغ ها خوب پخته شوند و خورشت جا بیفتد. حالا به سراغ آلو بخارا بروید. برای اینکه آلوها در خورشت له نشوند باید انها را در تابه حاوی کمی روغن تفت دهید.

مرحله 8
آلو بخارا را درون تابه بریزید و به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه و رب انار تفت دهید و هنگامی که مرغ نبم پز شد آن را اضافه کنید و هم بزنید تا همگی یکدست شوند.

مرحله 9
از اینجا باید به خورشت آلو زمان دهید تا خوب چابیفتد و روغن بیاندازد. حداقل یک ساعتی روی شعله کم بپزد. در انتها چنانچه خورشت شیرین بود بنا به سلیقه خود به آن مقداری آبلیمو بزنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر جوش بخورد.

مرحله آخر
لازم به ذکر است که این خورشت ایرانی معرکه با آب کم و غلیظ سرو می شود. در انتها پس از آنکه خورش جاافتاد شعله را خاموش کنید و در ظرف بکشید و با برنج آبکش سرو کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x