آشپزی

دستور تهیه کشک و بادمجان رستورانی اصیل اصفهانی

کشک و بادمجان از غذاهای سنتی ایران است و طرفداران بسیاری دارد. این غذای خوشمزه با بادمجان طبخ می شود. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه تهیه کشک و بادمجان اصل اصفهان بپردازیم.

با بادمجان می‌توان غذاهای خوشمزه‌ای درست کرد، به عنوان مثال طرز تهیه خورش بادمجان را مطالعه بفرمایید.

مواد لازم جهت تهیه کشک و بادمجان مجلسی برای ۴ نفر

بادمجان ۴ عدد درشت
پیاز ۲ عدد متوسط
کشک ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کشک و بادمجان

مرحله اول
جهت درست کردن کشک بادمجان قبل از هر کاری باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید و داخل یک سینی بچینید و مقداری نمک روی بادمجان‌ها بپاشید و اجازه دهید کناری استراحت کنند. این کار باعث می‌شود که تلخی بادنجان‌ها گرفته شود و همچنین هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب شود.

مرحله دوم
در ادامه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی موجود در بادمجان‌ها خارج شود.

مرحله سوم
در مرحله سوم از طبخ کشک و بادمجان باید یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درونش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد بادمجان‌ها را دورن تابه قرار دهید تا به خوبی سرخ شوند. یک طرف که سرخ شد، به طرف دیگر برگردانید تا آن طرف هم سرخ گردد. سپس بادمجان‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم
حالا باید پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس سیرها را به صورت ریز خرد کنید و در حد یک دقیقه ای با پیازها تفت بخورد.

مرحله پنجم
در این مرحله باید بادمجان‌ها را با گوشتکوب یا غذاساز له کنید و به تابه اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید تا تفت بخورد تا آب اضافه‌اش بخار شود.

مرحله ششم
حالا مغز گردوی خرد شده و کشک را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد. اگر کشک سفت بود نصف فنجان آب جوش اضافه بربزید.

مرحله هفتم
درب تابه را بگذارید تا آب داخل تابه بخار شود و کشک و بادنجان به روغن بیفتد. در همین فرصت شما می‌توانید نعناع خشک و با روغن تفت دهید تا سرخ شود تا به غذا اضافه کنید.

مرحله هشتم
در نهایت زمانی که کشک و بادمجان روغن افتاد و آبی درون تابه مشاهده نکردید، می‌توانید درون ظرف دلخواه خود بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزئین کنید و لذت ببرید.


نکات پخت کشک و بادمجان

کشک خانگی
جهت تهیه کشک و بادمجان پیشنهاد می‌کنیم که از کشکی استفاده کنید که از کیفیت خوبی برخوردار است؛ زیرا طعم و لذت این غذا به کشک هست. کشک خانگی گزینه بسیار مناسبی است.

5/5 - (3 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x