آشپزی

دستور پخت پلو کدو سبز با گوشت مرغ؛ کم کالری و خوشمزه

پلو کدو سبز؛ در گروه انواع پلو جای می گیرد که بسیار هم ساده و خوشمزه است. قبلا با کدو سبز یک غذای خوشمزه دیگه پختیم که اسمش کدو سبز شکم پر بوده که مورد استقبال بسباری از دوستان قرار گرفت. در ادامه مجله آشپزی را دنبال کنید تا به نحوه درست کردن پلو کدو سبز بپردازیم.

اگر به دنبال یک پلو با کدو سبز هستید، پلو کدو سبز با مرغ گزینه مناسبی است. این پلوی خوشمزه برای ناهار و شام بسیار مناسب است. لازم به ذکر است که در این قاطی پلو از فیلمه مرغ هم استفاده کرده ایم. قبلا هم گفتیم که کدو سبز به خاطر کالری کمی که دارد برای کاهش وزن بسیار مناسب است و به سلامت چشمان و قلب هم کمک می کند. اکسیژن را همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو کدو سبز ساده

کدو سبز ۴ عدد
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
سبزی معطر – جعفری، گشنیز، ترخون، مرزه، ریحون ۱ پیمانه
آبلیمو ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلو کدو سبز مجلسی با مرغ

مرحله اول: آماده سازی کدو سبز
قبل از هر کاری باید ابتدا کدو سبزها را خوب بشویید و با پوست بگیرید و سپس کدوها را به اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن نمک بزنید و بعد داخل تابه کمی روغن بریزید و دو طرف کدوها را خوب سرخ کنید و کناری بگذارید.

مرحله دوم: پخت برنج و کدو
حالا برنجی که از قبل خیس کرده اید را داخل قابلمه حاوی اب بریزید و اجازه دهید تا برنج بجوش بیاد. حواستان باشد که زنده تر از همیشه بردارید و آبکش کنید. حالا کف قابلمه را کمی آب و روغن بریزید و یک لایه برنج بریزید و لایه بعد کمی کدو سرخ شده قرار دهید و مجدد برنج و کدو … همینطور ادامه دهید تا تمام شوند ولی حتما لایه آخر برنج باشد. درانتها برنج را دم بگذارید و در انتها روی آن کمی روغن و زعفران دم کرده بریزید.

مرحله سوم: تهیه مرغ
در مرحله سوم از تهیه پلو کدو سبز با مرغ باید فیله مرغ یا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نواری برش بزنید سپس به همراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه و همچنین زعفران و آبلیمو مخلوط کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا کم کم سرخ شوند و در انتها سبزی معطر خرد شده را اضافه کنید. در هنگان تفت دادن محتویات تابه را خوب هم بزنید تا یکدست شوند و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر: تهیه پلو کدو سبز
حالا پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زعفران تفت دهید تا کاراملی و سرخ شوند. زمانی که کدو پلو دم کشید آن را درون دیس بکشید و مرغ تفت خورده را به همراه پیاز کاراملی شده و به دلخواه زرشک تفت خورده تزئین و سرو کنید.


نکات کلیدی در تهیه کدو پلو با مرغ

  • از سبزی معطر خشک نیز می توانید استفاده نمایید.
  • برای کاراملی شدن پیازها، کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته و خوش رنگ شود.
  • برای هر نفر باید ۱ الی ۲ عدد کدو در نظر بگیرید.
4.9/5 - (7 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x