آشپزی

طرز تهیه بال کبابی بهاراتی به روش عربی

بال کباب بهاراتی یکی از انواع کباب است که بسیار خوشمزه است. این کباب عربی خوشمزه با نوعی ادویه مخصوص ادویه تهیه می شود. در ادامه مجله آشپزی اکسیژن را دنبال کنید تا به طرز تهیه بال کباب بهاراتی بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه بال کبابی بهاراتی برای ۴ نفر

بال مرغ ۱۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
ادویه بهاراتی ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
لیمو ترش ۱ عدد کوچک
سس تند ½ یا ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه بال کباب بهاراتی

مرحله 1
جهت تهیه بال کباب بهاراتی خوشمزه قبل از هر کاری کره را درون یک کاسه فلزی بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا کامل ذوب گردد. در ادامه لیمو ترش را از وسط نصف کنید و آب آنرا کامل بگیرید.

مرحله 2
حالا آب لیموترش را که گرفته اید را صاف کنید و به همراه پاپریکا، پودر بهاراتی، سس تند و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و مواد را خوب ترکیب کنید تا بافت یکسانی تشکیل دهد.

مرحله 3
چنانچه مواد خشک و غلیظ بود، چند قطره آب جوش درون کاسه بریزید و مواد را مجدد خوب هم بزنید تا بافت شلی پیدا کند. در ادامه روی بال‌ها را با کارد تیز چند خط بیاندازید.

مرحله 4
در مرحله چهارم بال ها را از یک سمت به سیخ بکشید و منقل هم که از قبل آماده کرده اید با زغال مشتی! در ادامه سیخ های حاوی بال را روی منقل بچینید.

مرحله 5
حتما فاصله سیخ ها با زغال و حرارت جوری باشد که سطح روی بال ها سریع پخته نشود و فرصت برای مغز پخت شدن داشته باشد. در ادامه کره و سس بهارات که درست کرده اید را با یک برس به صورت مداوم روی بال ها بمالید و سیخ ها را بچرخانید تا یکدست به سس آغشته شوند و کباب شوند.

مرحله آخر
در انتها در صورت تمایل می توانید چند عدد گوجه و فلفل دلمه ای هم به سیخ بکشید و کباب کنید. در انتها بال‌های کبابی و گوجه و فلفل دلمه ای کباب شده را درون ظرف دلخواه خود بچینید و با نان یا برنج سرو کنید.


طرز تهیه کباب بهاراتی عربی چگونه است؟

در این نوشتار به طرز تهیه بال کبابی بهاراتی عربی پرداخته شده که از ادویه مخصوص بهره گرفته می‌شود.

ادویه بهاراتی چیست؟

ادویه بهارات نوعی ادویه یا چاشنی است که از مخلوط چندین نوع ادویه آن هم با یک نسبت خاص بدست می آید. از ادویه بهارات در بسیاری از کشورهای خاورمیانه استفاده فراوان می شود. همچنین باید اشاره کنیم که ادویه بهارات در هند و حتی یونان نیز ادویه ای شناخته شده و پر کاربرد می باشد.

مواد تشکیل دهنده ادویه بهاراتی چیست؟

در مورد ادویه های تشکیل دهنده بهارات باید گفت که با توجه به سلیقه غذایی هر منطقه ممکن است تفاوت های اندکی در انتخاب ادویه ها وجود داشته باشد. اما به طور کلی عموماً مواد و ادویه های تشکیل دهنده ادویه ترکیبی بهارات به شرح زیر هستند: فلفل دلمه ای، دانه های فلفل سیاه، دانه هل، پوست درخت دارچین، میخک ها، بذر گشنیز، دانه زیره سبز، جوز هندی، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، فلفل قرمز فلفل قرمز یا فلفل قرمز.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x