آشپزی

دستور پخت خورش لوبیا سبز خوشمزه و خوشرنگ

خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش می باشد که به واسطه لوبیا سبز بسیار خوشمزه می شود. این غذای ایرانی را می توان با گوشت مرغ هم طبخ کرد که ما در ادامه روش پخت خورش ولبیا سبز با گوشت قرمز را توضیح می دهیم. لطفا در ادامه آموزش آشپزی اکسیژن را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا سبز برای ۴ نفر

لوبیا سبز۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۳ حبه
ابلیمو یا آبغوره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایعبه اندازه کافی
طرز تهیه خورش لوبیا سبز

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

مرحله اول
برای درست کردن خورشت لوبیا سبز قبل از هر کاری باید ابتدا پیاز بزرگ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه مناسب تفت دهید تا سبک و شفاف شود. در ادامه سیرها را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید تا عطر شیر به خورد پیازها برود و یکسان شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه نیز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

مرحله دوم
زمانی که پیاز، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه به خوبی با یکدیگر میکس شدند، باید گوشت خورشتی را به صورت قورمه‌ای خرد نمایید و بشویید و به قابلمه اضافه کنید. تفت دادن را با گوشت خورشتی کمی ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم
در مرحله سوم از تهیه خورش لوبیا سبز باید 6 لیوان آب جوش به درون قابلمه بریزید و درش را ببندید. شعله زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت ها به آرامی پخته شوند. هنگامی که گوشت ها نیم‌پز شدند، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله چهارم
حال باید لوبیا سبز را بشویید و آبکشی نمایید. لوبیاها را به صورت تکه های 1 الی 2 سانتی متری برش بزنید و کناری بگذارید. اما اگر در فریز لوبیا سبز دارید آن ها را از قبل بردارید تا یخش باز شود و در نهایت در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید تا فقط کمی سرخ شوند. (یادتان باشد اگر لوبیا سبز بیش از حد تفت داده شود، سفت و خشک می شود)

مرحله پنجم
هنگامی که گوشت خورش به وصرت کامل پپخته شد، لوبیا سبز را به همراه آبلیمو و کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه حاوی خورش اضافه کنید.

مرحله ششم
لازم به ذکر است که خورش لوبیا سبز با گوشت قرمز به صورت کم آب سرو می شود و به همین دلیل پیشنهاد می کنیم که فرصت دهید تا خورش به خوبی روغن بیندازد و در انتها در ظرف مناسب بکشید و با برنج میل کنید.

4.7/5 - (12 امتیاز)

منبع
مجله اکسیژن

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا