آشپزی

طرز تهیه خورشت داوود پاشا ترکیه؛ خوشمزه و آسان

خورش داوود پاشا را باید یکی از خوشمزه ترین انواع خورشت ترکیه ای نامید که به خورشت فسنجان ایرانی شباهت بسیاری دارد. در ادامه مجله آشپزی اکسیژن را دنبال کنید تا به نحوه تهیه خورش داوود پاشا بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورشت داوود پاشا برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک۲ قاشق غذاخوری
آب جوش۲ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش داوود پاشا

مرحله اول
قبل از هر کاری برا درست کردن خورش داوود پاشا باید یکی از پیازها را رنده کنیم و با دست فشار دهید تا آب اضافی‌اش خارج شود و سپس پیاز چلانده شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه باید گوشت چرخ کرده را با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم
در این مرحله باید محتویات کاسه را خوب ورز دهید تا چسبناک شود و انسجام خوبی بگیرد. در نهایت از مایه حاصله به اندازه گردو بردارید و به شکل گرد دربیاورید و همینطور ادامه دهید تا تمام شود و همگی را کنار بگذارید.

مرحله سوم
حالا گردالی های داوود پاشا را درون ظرفی مناسب بریزید و رویی ظرف را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال یک ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

گوشت های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله چهارم
بعد از یک ساعت پیاز باقی مانده را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه حاوی روغن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند و در ادامه گوشت های قلقلی را از یخچال خارج کنید و داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا همه طرف قلقلی ها سرخ شود.

مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن قلقلی ها به صورت یکنواخت باید نعناع را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید، حالا نوبت به رب انار می رسد که داخل یک لیوان حاوی آب حل کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و صبر کنید تا پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید. در نهایت صبر کنید تا آب جوش آید و گوشت های قلقلی مغز پخت شود.

مرحله ششم
در مرحله آخر از تهیه خورش داوود پاشا باید زیر تابه را ملایم کنید تا خورش به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت خوب جابیفتد و روغن بیاندازد. حالا خورشت داوود پاشای خوشمزه با گوشت قلقلی آماده سرو هست با نان یا برنج میل کنید و لذت ببرید.

نکات پخت خورش داوود پاشا

داوود پاشا با گوجه فرنگی

لازم به توشیح است که در برخی دستورات آشپزی خورش فوق را با پوره گوجه فرنگی درست می کنند. که برای این منظور ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ را باید به صورت پوره به خورشت اضافه کنید که این عمل باعث خوشمزه تر شدن و خوشرنگ شدن خورش فوق می گردد.

4.7/5 - (4 امتیاز)

منبع
مجله اکسیژن

بیشتر بخوانید

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا