آشپزی

دستور پخت خورش میگو ترش به روش جنوبی

خورش میگو ترش یکی از انوع خورش می باشد که بسیار خوشمزه است و خواستگاه آن به جنوب کشور برمی گردد. در ادامه مجله آشپزی اکسیژن را دنبال کنید تا به نحوه طبخ خورش میگو ترش بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش میگو ترش برای ۴ نفر

میگو ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب انار ترش ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، ادویه میگو و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش میگو ترش

مرحله اول

جهت درست کردن خورش میگو ترش جنوبی قبل از هر کاری باید میگوها را خوب تمیز کنید و رگ های پشت میگوها را با یک کارد تیز خارج نمایید. سپس باید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقاری روغن به آن اضافه کنید و پیازها را درون قابلمه ریخته تا خوب تفت بخورند و سبک و شفاف شوند.

مرحله سوم

زمانی که پباز خوب تفت خورد و سبک شد باید سیر را داخل قابلمه رنده کنید تا با پیازها تفت بخورد و عطر سیر خارج شود. حالا مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا با سیر و پیاز تفت بخورند.

مرحله چهارم

در مرحله چهارم از تهیه خورش میگو ترش جنوبی می رویم به سراغ میگوهای تمیز شده که به داخل قابلمه اضافه می کنیم تا با مواد دیگر تفت بخورند و یکدست شوند. راز خوشمزگی این خورش در تفت خوردن مواد آن است. در ادامه ادویه میگو را اضافه کنید و تفت دادن را تا یک دقیقه دیگر ادامه دهید تا عطر ادویه میگو به خورد مواد برود.

مرحله پنجم

حال زمان آن فرا رسیده که رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. در نهایت ۱ فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و فرصت دهید تا میگوها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

در انتها صبر می کنید تا میگو به طور کامل پخته شوند و اگر نیاز بود به خورش نمک اضافه کنبد و بگذارید تا خورش میگو خوب جا بیفتد.

مرحله هفتم

حالا خورشت میگو شما آماده است! آن را درون ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

4.8/5 - (25 امتیاز)

منبع
oxygen
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
A-m
A-m
6 ماه قبل

با سلام ووقت بخير
خيلي مطالب جالب و مفيدي داريد و من لذت ميبرم ،لطفا ادامه بدين مخصوصا قسمت آشپزي رو لطفا در مورد سلامت و پوست هم مطلب بزاريد 🙏خسته نباشيد و خدا قوت

بهروز حفار
ادمین
پاسخ به  A-m
6 ماه قبل

سپاس گزارم بابت نگاه ویژه ای که به مجله اکسیژن دارید. حتما با دلگرمی های شما بخش آشپزی و با قدرت بیشتری جلو میبریم

دکمه بازگشت به بالا
2
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x