آشپزی

دستور پخت خورش مرغ لبنانی؛ جون بابا

خورش مرغ لبنانی را در دسته بندی انواع خورش جای می گیرد. خواستگاه اصلی این خورش که با مرغ طبخ می شود به کشور لبنان بر می گردد. خورشت مرغ لبنانی با مواد مختلفی طبخ می شود. در ادامه مجله اکسیژن را دنبال کنید تا به نحوه طبخ این خورش خوشمزه که با مرغ طبخ می شود بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش مرغ لبنانی برای ۴ نفر

سینه و ران مرغ۴ تکه
لیمو ترش۱ عدد
سیر۳ حبه
زیتون۱ فنجان
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ لبنانی

مرحله اول

جهت درست کردن خورش مرغ لبنانی قبل از هر کاری باید گوشت مرغ را با ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرات قرار دهید تا هر چه سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

زمانی که آب جوشید، کف های سفید رنگی که روی آب جمع شده را بردارید و دور بریزید. زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم یا به اصطلاح به دل بپزد.

مرحله سوم

در همین حین که مرغ در حال پختن است، پیازی که مانده را به صورت خلالی خرد کنید و در تابه حاوی کمی روغن تفت دهید.

مرحله چهارم

پیازها را خوب تفت دهید تا عسلی شوند و در همین سیر را رنده کنید و در پیاز بریزید تا به همراه پیاز تفت بخورد و عطر آن به پیاز منتشر شود. در ادامه باید فلفل دلمه ای را نیز به صورت خلالی خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

مرحله پنجم

در مرحله پنج از طبخ خورش مرغ لبنانی باید زیتون را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورند. حالا مرغ پخته شده را به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا همه مواد به خورد همدیگر بروند و طعم و بوی یکدیگر را بگیرند.

مرحله ششم

آب مرغی که درقابلمه مانده بود را صاف کنید و به تابه اضافه کنید. سپس لیمو ترش را به صورت ورقه ای خرد کنید و تخمه‌هایش را خارج کنید تا خورش تلخ نشود و تفت دادن را باز هم ادامه دهید.

مرحله هفتم

هنگامی که آب درون تابه کم شد و طعم مواد به خوبی جذب گوشت مرغ شد، دیگر خورش مرغ لبنانی شما حاضر است و می توانید در ظرف دلخواه خود سرو نمایید و با برنج دمی یا آبکش میل کنید.

4.7/5 - (32 امتیاز)

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا