آشپزی

دستور پخت خورش انار مسما گیلانی با مرغ

چگونه خورشت انار مسما گیلانی درست کنم؟

خورش انار مسما در دسته انواع خورش جای می گیرد که یک غذای گیلانی است و طرفداران خودش را دارد. در ادامه مجله آنلاین اکسیژن را دنبال کنید تا به طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی بپردازیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش انار مسما برای 4 نفر

سینه یا ران مرغ۴ تکه
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
دانه انار۱ پیمانه
رب انار ملس۲ قاشق غذا خوری
بادمجان۲ عدد
آب انار۲ لیوان
زعفران دم کرده½ فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
دستور پخت خورش انار مسما گیلانی با مرغ

طرز تهیه خورش انار مسما

مرحله اول
جهت تهیه خورش انار مسما قبل از هر اقدامی باید کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکه‌های مرغ بپاشید و کناری استراحت دهید تا ادویه ها به خوبی جذب گوشت مرغ شود.

مرحله دوم
حالا بادمجان ها پوست بکنید و به صورت ورقه ای برش بزنید. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان ها بپاشید و بگذارید 20 دقیقه استراحت کنند تا تلخی بادمجان گرفته شود. پس از آن بادمجان ها را آبکشی کنید و روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

مرحله سوم
یک تابه مناسب بردارید و مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بادمجان ها را داخل تابه بچینید و به صورت یکدست سرخ کنید و کناری بگذارید.

مرحله چهارم
در مرحله چهارم از تهیه خورش انار سما گیلانی باید مججد مقداری روغن به تابه اضافه کنید و این بار تکه های مرغ را درون تابه بچینید و به صورت کامل سرخ کنید و کناری بگذارید.

مرحله پنجم
پیارها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و با کمی روغن به خوبی تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

مرحله ششم
رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون قابلمه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا خامی رب گوجه گرفته شود و سپس مرغ های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. (اگر خسته شدید تلویزیون را روشن کنید و رادیو آوا را بگیرید تا کمی سرگرم شوید.)

مرحله هفتم
حالا باید آب انار را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. حتما توجه داشته باشید که در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، باید دانه های انار را به همراه رب انار به قابلمه اضافه کنید و با ملاقه مخلوط کنید.

مرحله هشتم
در مرحله پابانی خورشت انار مسما باید زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد. در انتها خورش را به همراه بادمجان ها در ظرف موردنظرتان بکشید و در کنار برنج آبکش ساده سرو نمایید.


آموزش تهیه خورش انار مسما برای چند نفر است؟

4 نفر

بهترین انار ایران مربوط به کدام شهرستان ها می باشد؟

انار ساوه، انار فارس، انار جلفا، انار کوهدشت، انار گیلان، انار فیروزکوه.

4.6/5 - (12 امتیاز)

منبع
leylifood.dez

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا