آشپزی

دستور پخت کوفته برنج و مرغ به روش ترکیه ای

کوفته برنج و مرغ از خانواده کوفته ها می باشد که بسیار خوشمزه و لذیذ است. مگه میشه کوفته بد باشه؟! اصلا کسی هست کوفته دوست نداشته باشه؟ به نظرتون در جهان چند نوع کوفته داریم؟ حتما در دیدگاه ها برامون بگین. خب حالا کمی از کوفته برنج و مرغ ترکیه صحبت کنیم. این نوع کوفته در ترکیه خیلی طرفدار دارد و با طعم های متنوعی تهیه میشود. در ادامه مجله وزین اکسیژن را دنبال کنید تا مراحل تهیه کوفته برنج و مرغ ترکی و براتون شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوفته برنج و مرغ برای ۴ نفر

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ½ فنجان
  • شیر ½ فنجان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق جایخوری
  • برنج پخته ۱ لیوان
  • روغن به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته برنج و مرغ ترکی

طرز تهیه کوفته برنج و مرغ ترکی

مرحله اول
خب دوستان عزیزم به بخش طرز تهیه کوفته برنج و مرغ خوش آمدید! جهت تهیه کوفته خوشمزه برنج و مرغ باید گوشت مرغ و درون چرخ گوشت یا میکسر بریزیم تا میکس یا به عبارتی چرخ شود. سپس گوشت مرغ چرخ شده و درون یک کاسه مناسب بریزید و آرد سوخاری و تخم مرغ و بهش اضافه کنید.

مرحله دوم
حالا مواد و خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس شیر را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه کنید و مواد و ترکیب کنید تا یکدست و خوشگل بشوند. در نهایت برنج پخته شده را اضافه کنید.

مرحله سوم
در این مرحله مجدد مواد و خوب مخلوط کنید تا مایه کوفته انسجام بگیرند. اگر مایه کوفته شل بود، می توان کمی آرد سوخاری اضافه کرد و مجدد ورز دهید تا انسجامش بهتر شود.

مرحله چهارم
خب! حالا به اندازه یک نارنگی از مواد و بردارید و به صورت گرد یا انگشتی شکل بدین و همگی و داخل سینی بچینید. در آخر که همه مایه کوفته تمام شد و شکل گرفتند باید روی سینی و سلفون بکشید تا هوا نخورند.

مرحله پنجم
در این لحظه سینی و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بگذارید تا کوفته ها منسجم تر شوند. حالا یک تابه مناسب و از کابیت بردارید و مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و کوفته های خوشگل مرغ و برنج و داخل تابه بگذارید.

مرحله ششم
در مرحله پایانی تهیه کوفته برنج و مرغ باید کوفته ها را داخل تابه سرخ کنید. فقط دفت کنید که یکنواخت سرخ شوند. در ادامه کوفته های سرخ شده را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. حالا بنا به سلیقه و میل‌تان کوفته های برنج و مرغ ترکی و با نان یا برنج سرو کنید.

4.7/5 - (20 امتیاز)

منبع
sahanesofra
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x