آشپزی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی با مرغ و سس خوشمزه

پاستا یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با طیف گسترده ای از دستور العمل ها تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند لازانیا منشا ایتالیایی دارد و به دلیل طعم خوب در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. در این مقاله، ما دستور یکی از محبوب ترین پاستاها را تهیه کرده ایم که چیکن پاستا یا به فارسی پاستای مرغ نام دارد. اگر غذاهایی مانند لازانیا و ماکارونی را دوست دارید، توصیه می کنیم این پاستا را نیز تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل این غذای ایتالیایی مجله آنلاین اکسیژن را همراهی کنید.

مواد لازم پاستای ایتالیایی برای ۴ نفر

  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱ فنجان
  • سیر ۱ حبه
  • آب مرغ ۱ لیوان
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • جعفری و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا

مرحله اول
برای تهیه یک پاستا ساده و خوشمزه با مرغ ، ابتدا سینه مرغ را پس از برداشتن استخوان ها به قطعاتی به شکل پاستا برش دهید، به طوری که عرض قطعات مرغ بین یک تا دو سانتی متر و طول آنها حدود 4 سانتی متر باشد.

مرحله دوم
بعد از خرد شدن تکه های مرغ، آنها را کنار می گذاریم. پس از شستشو ، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و کنار بگذارید. در این مرحله قارچ ها را با کمی روغن مایع در قابلمه ای مناسب بریزید.

مرحله سوم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس قارچ ها را کمی تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود، سپس تکه های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم
در این مرحله سرخ کردن را ادامه دهید تا رنگ گوشت مرغ به خوبی تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس تابه حاوی قارچ و مرغ بو داده را از روی حرارت بردارید. بعد می رویم تا سس پاستا را آماده کنیم.

مرحله پنجم
برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را با کمی روغن مایع یا کره به قابلمه اضافه کنید، آرد را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و خامه ای شود، سپس شیر را کم کم اضافه کنید.

مرحله ششم
حالا سس را به طور مداوم هم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود، سپس آن را کنار بگذارید. سپس قابلمه ای پر از آب را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید آب به سرعت به نقطه جوش برسد.

مرحله هفتم
سپس سیر را با مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید. سپس پاستا ها را در قابلمه بریزید و بگذارید نرم و خوراکی شوند. توجه داشته باشید که زمان پخت هر نوع پاستا روی بسته نوشته شده است.

مرحله هشتم
البته زمان پخت پاستا معمولاً 5 تا 10 دقیقه است. بعد از آماده شدن پاستا، قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار دهید، سپس آب مرغ را به همراه مرغ و قارچ هایی که در مرحله دوم کنار گذاشته بودیم اضافه کنید.

مرحله نهم
سپس پاستا را به قابلمه اضافه کرده و سس پاستا را به همراه نیمی از پنیر پارمزان به مواد اضافه کنید. حالا مواد پاستا را به آرامی مخلوط کنید تا سس به تمام قسمت های پاستا برسد و سس کاملا یکدست شود.

مرحله دهم
در این مرحله، درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم پاستا 20تا 25 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا آماده شود. در این مدت، بهتر است مواد پاستا را به آرامی چندین بار برگردانید تا پاستا در پایین سفت نشود یا نسوزد.

مرحله یازدهم
پس از آماده شدن پاستا، آن را از روی حرارت کنار بگذارید، سپس آن را در یک ظرف مناسب قرار دهید. برای تزئین پاستا، می توانید از تکه های مرغ، جعفری خرد شده و بقیه پنیر پارمزان با گوجه فرنگی گیلاسی نیز استفاده کنید.

نکات طرز تهیه پاستاپاستا

طلایی شدن پنیر پاستا

  • اگر می خواهید پنیر روی پاستا طلایی شود، پس از آماده شدن پاستا، مقداری پنیر روی آن بریزید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی پاستا طلایی شود. برای این منظور باید فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از طلایی شدن پنیر روی پاستا و بیرون آوردن آن از فر، می‌توانید جعفری خرد شده را روی پاستا بریزید.

جایگزین آب مرغ

  • استفاده از آب مرغ در پاستا طعم آن را بهتر می کند، به همین دلیل سرآشپزهای بزرگ همیشه توصیه می کنند که پاستا را با آب مرغ بپزید. البته در صورت عدم وجود آب مرغ، می توانیم از مواد دیگر به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • اگر آب مرغ در دسترس نیست، می توانید از آب جوش با عصاره های طبیعی گوشت مرغ استفاده کنید. توجه داشته باشید که آب مرغ نمک زیادی دارد و باید مراقب باشید که پاستای خود را نمک نزنید.

طرز تهیه پاستای رژیمی

برای افزایش رژیم غذایی پاستا، بهتر است پنیر پارمزان را از مواد لازم حذف کنید. یا مرغ را حذف کنید یا از سینه های مرغ که کالری کمتری دارند استفاده کنید تا پاستا شما در پایان، کالری کمتری داشته باشد.

تزئین پاستا

  • برای تزئین پاستا، می توانید از انواع سبزیجات معطر استفاده کنید، اما نباید سبزیجات را خرد کنید، به عنوان مثال: چند برگ تازه ریحان می تواند زیبایی خاصی به پاستای ما بدهد. یا می توانیم پاستا را به صورت رستورانی تزئین کنیم.
  • برای تزئین پاستا به روش رستورانی، می توانیم مقداری پنیر پارمزان را روی پاستا رنده کنید. یا به روش دیگری می توانید از سبزیجات معطر خشک استفاده کنید، برای این منظور آویشن خشک گزینه مناسبی است.
4.4/5 - (9 امتیاز)

منبع
fastfood_bambfoodnetwork

بیشتر بخوانید

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا