آشپزی

دستور پخت ماکارونی مجلسی با گوشت چرخ کرده

ماکارونی یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که به عنوان یک غذای بین‌المللی در سراسر جهان شناخته می شود. ماکارونی، مانند غذاهایی همچون لازانیا و پاستا ، منشا ایتالیایی دارد. سرآشپزهای ایرانی ماکارونی را به گونه ای تهیه می کنند که اکثر ایرانی ها دوست دارند، زیرا در اکثر کشورها ماکارونی در آب جوش ریخته می شود و بعد از 15 دقیقه با سس سس کچاپ سرو می شود!

مواد لازم جهت تهیه ماکارونی ایرانی برای ۴ نفر

  • ماکارونی ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن به اندازه کافی

مرحله اول
برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را تهیه کنیم ، برای این کار پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و سپس با کمی روغن مایع در تابه مناسب تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.

مرحله دوم
حال مقداری ادویه زردچوبه را به پیاز داغ اضافه کنید، سپس دوباره تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه نرم شوند. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم
در این فاصله فلفل دلمه ای و قارچ را به دلخواه بعد از شستشو خرد کرده و همراه با نخود فرنگی به تابه اضافه کنید. نخود فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را کمی تفت دهید ، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم
ما رب گوجه فرنگی را خوب سرخ می کنیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود، علاوه بر این تفت دادن رب باعث می شود در پایان پخت، ماکارونی خوشرنگ تری داشته باشیم. بعد از سرخ شدن رب گوجه فرنگی ، 1 لیوان آب اضافه کنید و روی تابه را بپوشانید تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم
مواد سس ماکارونی را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید و کمی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی آب تابه بخار شد سس آماده است. پس از آماده شدن سس ماکارونی، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم
در این مرحله ، یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم ، سپس آن را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به سرعت بجوشد. سپس مقداری نمک و روغن مایع در قابلمه بریزید و آب را در قابلمه بجوشانید.

مرحله هفتم
پس از جوش آمدن آب، ماکارونی را در آب قرار دهید، سپس اجازه دهید ماکارونی کمی نرم شود. سپس آن را از آب جوش برداشته و با آب سرد بشویید. زمان دقیق شستشو برای ماکارونی زمانی است که ماکارونی نرم و مغز آنها سفت باشد.

مرحله هشتم
به طور کلی، شما باید ماکارونی را کمی زنده بگیرید تا ماکارونی شما پس از پخت له نشود یا نرم نشود. در این مرحله ، قابلمه ای را که برای پختن ماکارونی در نظر گرفته اید روی آتش بگذارید و کمی روغن در آن بریزید.

مرحله نهم
در مرحله بعد، سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای (نه خیلی ضخیم برای نرم شدن و نه خیلی نازک) خرد کنید و در ته قابلمه قرار دهید. اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند ، سپس مقداری ماکارونی آبکش شده روی سیب زمینی ها بریزید.

مرحله دهم
پس از پوشاندن سیب زمینی با ماکارونی ، مقداری سس ماکارونی به آن اضافه کنید. و به همین ترتیب قابلمه را با لایه هایی ماکارونی آبکش شده و سس ماکارونی پر کنید. لطفا توجه داشته باشید که آخرین لایه باید ماکارونی باشد.

مرحله یازدهم
در آخر، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار داخل قابلمه به گردش در آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی با حرارت ملایم دم بکشد. دم ماکارونی حدود یک ساعت طول می کشد.

مرحله دوازدهم
پس از اتمام ماکارونی، آن را در قابلمه ای بریزید تا سس به تمام قسمت های ماکارونی برسد ، و در صورت تمایل کمی روغن اضافه کنید. بعد از کشیدن ماکارونی روی بشقاب می توانید از سیب زمینی های طلایی برای تزئین آن استفاده کنید.

4.7/5 - (18 امتیاز)
منبع
مجله اکسیژن

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا