آشپزی

طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

لازانیای بادمجان و اسفناج یک غذای مقوی و البته خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم حتما در منزل درست کنید و در جمع خانوادگی و دوستانه سرو نمایید. در ادامه مجله اکسیژن را دنبال کنید تا به طرز تهیه لازانیای بادمجان و اسفناج بپردازیم.

مواد لازم جهت طبخ لازانیای بادمجان و اسفناج

  • بادمجان بزرگ:2 عدد
  • نمک:1 قاشق سوپخوری
  • روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد
  • حبه سیر خرد شده:4 عدد
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی له شده:400 گرم
  • آب داغ:2 فنجان
  • آب مرغ:20 گرم
  • فلفل قرمز:1 عدد
  • رزماری:1 قاشق چایخوری
  • پنیر فتای ریز شده:200 گرم
  • پنیر ریکوتا:200 گرم
  • خامه: نصف فنجان
  • جعفری خرد شده:2 قاشق سوپخوری
  • زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
  • اسفناج: نصف بسته
  • پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان

طرز تهیه لازانیای بادمجان و اسفناج

مرحله اول

قبل هر کاری باید فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.

مرحله دوم

حالا تمام بادمجانها را پوست بگیرید و برش دهید. سپس در محلول آب نمک بخابانید و در نهایت آبکشی کنید.

مرحله سوم

در این مرحله از طبخ لازانیا بادمجان و اسفناج باید، روغن گیاهی را داخل تابه مناسبی بریزید تا داغ شود. سپس بامجان‌ها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله چهارم

در این لحظه تمام بادمجان‌ها را از تابه خارج کنید و روغن زیتون را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله باید پیاز خرده شده را درون آن بریزید و سیر و رب گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.

مرحله ششم

آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و بگذاریدبه مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزند.

مرحله هفتم

در ادامه طبخ لازانیای بادمجان و اسفناج باید، پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را نیز داخل مخلوط کن بریزید و خوب به هم بزنید تا مایه لازانیا یکدست شود.

مرحله هشتم

3 الی 4 قاشق از مایه را داخل سینی فر بریزید و پهن کنید تا به خوبی کف سینی را بپوشاند. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج پوشانده و روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از آن 6 الی 7 قاشق از مایه را روی بادمجان ها بریزید و مجدد لایه بعدی اسفناج را روی آن قراردهید. تا پایان به ترتیب لایه ها را روی هم بگذارید.

مرحله دهم

در نهایت آخرین لایه را با پنیر پارمسان بپوشانید و بمدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر بگذارید. زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

4.6/5 - (12 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x