طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

لازانیای بادمجان و اسفناج یک غذای مقوی و البته خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم حتما در منزل درست کنید و در جمع خانوادگی و دوستانه سرو نمایید. در ادامه مجله اکسیژن را دنبال کنید تا به طرز تهیه لازانیای بادمجان و اسفناج بپردازیم.
مواد لازم جهت طبخ لازانیای بادمجان و اسفناج
- بادمجان بزرگ:2 عدد
- نمک:1 قاشق سوپخوری
- روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد
- حبه سیر خرد شده:4 عدد
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی له شده:400 گرم
- آب داغ:2 فنجان
- آب مرغ:20 گرم
- فلفل قرمز:1 عدد
- رزماری:1 قاشق چایخوری
- پنیر فتای ریز شده:200 گرم
- پنیر ریکوتا:200 گرم
- خامه: نصف فنجان
- جعفری خرد شده:2 قاشق سوپخوری
- زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
- اسفناج: نصف بسته
- پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
طرز تهیه لازانیای بادمجان و اسفناج
مرحله اول
قبل هر کاری باید فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
مرحله دوم
حالا تمام بادمجانها را پوست بگیرید و برش دهید. سپس در محلول آب نمک بخابانید و در نهایت آبکشی کنید.
مرحله سوم
در این مرحله از طبخ لازانیا بادمجان و اسفناج باید، روغن گیاهی را داخل تابه مناسبی بریزید تا داغ شود. سپس بامجانها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله چهارم
در این لحظه تمام بادمجانها را از تابه خارج کنید و روغن زیتون را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید پیاز خرده شده را درون آن بریزید و سیر و رب گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله ششم
آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و بگذاریدبه مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزند.
مرحله هفتم
در ادامه طبخ لازانیای بادمجان و اسفناج باید، پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را نیز داخل مخلوط کن بریزید و خوب به هم بزنید تا مایه لازانیا یکدست شود.
مرحله هشتم
3 الی 4 قاشق از مایه را داخل سینی فر بریزید و پهن کنید تا به خوبی کف سینی را بپوشاند. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج پوشانده و روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار دهید.
مرحله نهم
بعد از آن 6 الی 7 قاشق از مایه را روی بادمجان ها بریزید و مجدد لایه بعدی اسفناج را روی آن قراردهید. تا پایان به ترتیب لایه ها را روی هم بگذارید.
مرحله دهم
در نهایت آخرین لایه را با پنیر پارمسان بپوشانید و بمدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر بگذارید. زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کنید.