آشپزی

طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی به روش شمالی؛ غذایی فوری و خوشمزه

کوکوی مرغ یکی از محبوب ترین انواع کوکو های ایرانی است که می توانید از آن به عنوان شام یا ناهار فوری استفاده کنید. برای مشاهده این آموزش آشپزی لطفا مجله اکسیژن را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه کوکو مرغ مجلسی برای ۴ نفر

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • جعفری یا پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • روغن مایع و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوکو مرغ

مرحله اول
برای تهیه کوکوی مرغ مجلسی و ناب ، ابتدا سیب زمینی ها را با دو لیوان آب در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس مرغ را با دو لیوان آب و مقداری زردچوبه در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

مرحله دوم
بعد از پخت کامل سینه مرغ و سیب زمینی ، آنها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند، سپس سیب زمینی ها و سینه های مرغ را با رنده متوسط رنده کرده و در یک کاسه مناسب و بزرگ بریزید.

مرحله سوم
در این مرحله سیر و پیاز را رنده کرده و آب اضافی آنها را فشار دهید و آنها را به کاسه حاوی مرغ اضافه کنید. سپس جعفری یا پیاز را خرد کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم
در این مرحله مواد کوکو را خوب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، بهتر است مواد را چند دقیقه با دست ورز دهید تا منسجم تر شوند. در نهایت ، تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و مواد را دوباره برای چند دقیقه ورز دهید.

مرحله پنجم
اگر وقت دارید بهتر است کوکو را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا کهنه و چسبناک تر شود. اگر وقت ندارید می توانید مستقیماً بعد از آماده شدن کوکو سرخ کنید.

مرحله ششم
یک تابه مناسب حاوی روغن مایع را روی حرارت قرار دهید و بعد از داغ شدن روغن کافیست مواد را به شکل دلخواه داخل تابه حاوی روغن قرار دهید تا سرخ شوند.

مرحله هفتم
اگر می خواهید کوکو را مانند کتلت درست کنید، برای زیبایی کوکو می توانید ابتدا آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بگذارید تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف کوکو قهوه ای شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هشتم
اگر می خواهید این کوکو را مجلسی تهیه کنید، توصیه می کنیم برای سرخ کردن از قالب های فولادی آماده استفاده کنید. برای این منظور داخل قالب ها را به خوبی با روغن بپوشانید ، سپس آن را داخل تابه بریزید.

مرحله نهم
حالا مقداری از مواد کوکو را برداشته و داخل قالب ها بریزید، سپس با قاشق آن را کاملاً صاف کنید. در آخر کوکو های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با گوجه فرنگی، پیاز و ترشی سرو کنید.

4.6/5 - (11 امتیاز)

منبع
مجله آنلاین اکسیژن
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x