آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی با سس اعجاب برانگیز

کباب تابه ای سیخی یکی از نسخه های دوست داشتنی و مجلسی کباب تابه ای است که به دلیل ظاهرش بیشتر برای مهمانی ها مناسب است. در ادامه مجله اکسیژن را پی بگیرید تا به آموزش طبخ کباب تابه ای سیخی بپردازیم.

مواد لازم جهت طبخ کباب تابه ای سیخی برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

مرحله اول
برای تهیه یک کباب تابه ای سیخی خوشمزه، ابتدا 2 پیاز را با رنده متوسط ​​رنده کنید، سپس با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی آنها کاملاً خارج شود. سپس پیاز رنده را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی پیاز اضافه کنید، سپس مواد را با دست حداقل 5 دقیقه ورز دهید تا بافت منسجم و چسبناکی پیدا شود.

پیشنهاد ما برای مطالعه بیشتر

مرحله سوم
بعد از اینکه مواد کباب آماده شد، با سلفون بپوشانید و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کباب خوب استراحت کند. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج کنید.

مرحله چهارم
در این مرحله ، دستان خود را با آب مرطوب می کنیم ، سپس به اندازه نارنگی از مواد بردارید و روی سیخ های فلزی کوچک قرار دهید. سپس کباب را روی سیخ ها پهن کرده و با دست شکل دهید.

مرحله پنجم
اگر سیخ کوتاه فلزی ندارید ، می توانید از سیخ چوبی هم استفاده کنید. بعد از سیخ کشیدن همه کباب ها، تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.

مرحله ششم
وقتی روغن خوب داغ شد، سیخ ها را داخل تابه بگذارید و اجازه دهید یک طرف کباب ها سرخ شوند، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هفتم
در این مرحله پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و با کمی روغن به تابه اضافه کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم
ادویه ها را به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود و طعم و بوی خام آن کاملاً برطرف شود.

مرحله نهم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را در تابه رنده کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم شروع به جوشیدن کنند، سپس سیخ های کباب را داخل سس بگذارید.

مرحله دهم
پس از اینکه آب درون تابه به طور کامل به پایان رسید و سس گوجه فرنگی شروع به روغن انداختن کرد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

4.8/5 - (15 امتیاز)

اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
ناصر
ناصر
7 ماه قبل

عالی بود ممنون

kimia
kimia
7 ماه قبل

اموزش کامل و جامعی بود ممنون

دکمه بازگشت به بالا
2
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x